Εδώ χαρίζουμε περισσότερα χαμόγελα! Κάνε ”κλικ” κι εσύ…

Aναρωτήθηκες ποτέ πως τι θα ήταν αυτό που θα μπορούσε να σε κάνει να χαμογελάσεις; Ένας από τους πιο σημαντικούς, τους πιο αγχολυτικούς λόγους είναι το χαμόγελο ενός παιδιού. Ειδικά αν με τον τρόπο σου ξέρεις πως μπορείς να βοηθήσεις τα παιδιά να το κρατήσουν στο πρόσωπό σου.

Λαμπερό χαμόγελο, αστραφτερή… παιδική ψυχολογία
Στους δύσκολους καιρούς που περνάει η χώρα μας, η Colgate , αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να προσφέρει 25.000€ για τη στοματική υγεία των παιδιών που στηρίζει « To Χαμόγελο του Παιδιού».

Εδώ και 50 χρόνια, η Colgate φροντίζει με μεγάλη συνέπεια το χαμόγελο και γενικότερα την στοματική μας υγιεινή. Φέτος, μαζί με τους πιστούς καταναλωτές της, θα φροντίσει και τα παιδιά που έχουν ανάγκη υποστήριξης, ώστε να χαρίσει όσα περισσότερα παιδικά χαμογέλα γίνεται.

Επιλέγοντας τα αγαπημένα σου προϊόντα στοματικής υγείας Colgate ή και ανεβάζοντας «τη φωτογραφία που σε κάνει να χαμογελάς περισσότερο» στη σελίδα Colgate Greece στο facebook συμβάλλεις και εσύ στη δωρεά των 25.000 ευρώ, στα παιδιά από «To Χαμόγελο του Παιδιού». Για να μπεις στο facebook κάνε κλικ εδώ

Ας προσπαθήσουμε λοιπόν όλοι μαζί να τα κάνουμε να χαμογελούν περισσότερο. Το αξίζουν..

H ενέργεια θα ισχύσει από 12/04/2012 έως 30/05/2012

Read More

And More