Είδες το νέο παπούτσι running της adidas;

Το στιλ είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι από τα αθλητικά μας σύνολα και η επιλογή των αθλητικών παπουτσιών άκρως σημαντική. Αυτό που αναζητούμε είναι ένα ζευγάρι ειδικά σχεδιασμένο για τις δικές μας απαιτήσεις, που θα μας δώσει το ιδανικό κίνητρο να πετύχουμε το στόχο μας. Η adidas, μέσα από τα καινοτόμα σχέδιά της στα αθλητικά ρούχα και αξεσουάρ, μας προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια να αντεπεξέλθουμε σε αυτόν τον “αγώνα”.

Λανσάροντας το νέο παπούτσι running PureBOOST X, το τρέξιμο γίνεται διασκέδαση και η επίτευξη του στόχου ακόμα πιο εύκολη. Ειδικά σχεδιασμένο από γυναίκες για γυναίκες, είναι το ιδανικό αξεσουάρ για να ξεκινήσουμε τη νέα σεζόν και να μπούμε δυναμικά στο παιχνίδι. Η δημιουργία του βασίστηκε σε πολυετή έρευνα, με σκοπό να ικανοποιήσει τις δικές μας ανάγκες και να καταφέρει να προσαρμοστεί πλήρως στο στιλ μας. Το αποτέλεσμα μας γεμίζει με θετική ενέργεια και προσφέρει σε όλες εμάς ένα κομψό running παπούτσι με λεπτό σχήμα που αγκαλιάζει και κολακεύει το πόδι κάθε γυναίκας.

Παρόλο που έχουμε συνηθίσει τα γυναικεία παπούτσια running να είναι αποτέλεσμα προσαρμογής από τα ανδρικά σχέδια, η adidas με το PureBOOST X αλλάζει τα δεδομένα που ξέραμε. Σχεδιασμένο με επίκεντρο τη γυναίκα, αυτό το high fashion running παπούτσι, χαρίζει στιλ στις εμφανίσεις μας με τη μοναδική του αισθητική, χωρίς να θυσιάζει σε τίποτα τις επιδόσεις, χάρη στις κορυφαίες τεχνολογίες που διαθέτει.

Η χαρακτηριστική προσαρμοζόμενη καμάρα του PureBOOST X σε συνδυασμό με το σύστημα των κορδονιών του, αγκαλιάζουν το πόδι και δημιουργούν ένα μοναδικό σύστημα υποστήριξης με άψογη εφαρμογή που μπορεί και προσαρμόζεται στα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του ποδιού που διαθέτει η καθεμία από εμάς. Το επάνω μέρος του PureBOOST X με την ειδική ελαστική πλέξη σου χαρίζει ένα μοντέρνο look, ενώ παράλληλα επιτρέπει στο πόδι να αναπνέει, κρατώντας σε δροσερή και άνετη ό,τι κι αν κάνεις.


Το PureBOOST X διαθέτει επίσης την καινοτόμα ενδιάμεση σόλα BOOST σε όλο το μήκος, φτιαγμένη από χιλιάδες μικροκάψουλες τεχνολογίας BOOST™, που σου εξασφαλίζει μέγιστη επιστροφή ενέργειας σε κάθε σου βήμα. Η εξωτερική σόλα Stretch Web σου χαρίζει ευελιξία και διευκολύνει τη φυσική κίνηση του πέλματος κατά τη διάρκεια του τρεξίματος, δίνοντας την αίσθηση ότι είναι συνέχεια του ποδιού. Μια μόνο δοκιμή θα σε κάνει να νιώσεις την αίσθηση ότι περπατάς πάνω σε αφρό, διατηρώντας το πόδι άνετο από την πρώτη στιγμή.

Το καλύτερο όμως σου το άφησα για το τέλος! Το PureBOOST X είναι ήδη διαθέσιμο στα adidas Stores και σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, σε απίθανες χρωματικές αποχρώσεις, όπως το Ray Red, που θα γίνει must για την γκαρνταρόμπα σου, για τις αθλητικές σου δραστηριότητες ή για τις βόλτες σου. Φόρεσε το και δημιούργησε τους πιο στυλάτους sporty chic συνδυασμούς και πάνω απ’ όλα γέμισε τη ζωή σου με θετική ενέργεια.


Για περισσότερες πληροφορίες για το νέο PureBOOST X, επισκέψου το www.adidas.gr/pureboost_x.

AdvertisementΚράτα το

Read More

And More