Ένα ολόκληρο γυμναστήριο στο σαλόνι σου!

Tο NIKE +KINECT TRAINING είναι το νέο πιο hot πρόγραμμα personal training στην κονσόλα Xbox 360 και είναι έτοιμο να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου εν όψει των Χριστουγέννων. Δημιουργήθηκε με την εμπειρία της Nike και την επιστημονική γνώση της τεχνολογίας του Kinect από τη Microsoft προσφέροντας ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα προπόνησης που εξελίσσεται όπως εσύ επιθυμείς.

O αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη…
Η Λυδία Παπαϊωάννου είναι η πρώτη που δοκιμάζει το νέο «Nike+ Kinect Training» και ο Γιωργής Λαμπαθάκης έρχεται για να την «πειράξει»… Οι δύο πρωταγωνιστές ανταγωνίζονται για το ποιος θα κατακτήσει πιο γρήγορα το στόχο του μέσα σε 30 ημέρες κάνοντας personal training με το Nike+Kinect Training στην κονσόλα του Xbox 360. Δοκιμάζονται σε μια σειρά από διάφορες ασκήσεις, προσπαθώντας να επιτύχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο fuel print, τη μέτρηση δηλαδή που δείχνει πόση πρόοδο έχει κάνει κανείς σε επίπεδο εκγύμνασης και φυσικής κατάστασης. Το ποιος θα κερδίσει μένει να το μάθουμε όλοι όταν ολοκληρωθεί η δοκιμασία…

Ο αγώνας μεταξύ των δύο είναι ταυτόχρονα σκληρός αλλά άκρως διασκεδαστικός, καθώς ο ένας προσπαθεί να ανταγωνιστεί τον άλλο. Δείτε τις διαδικασίες που ακολουθούν, τις «τρικλοποδιές» που βάζουν ο ένας στον άλλον και διασκεδάστε μαζί τους σε ένα διαφορετικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Ποιος από τους δύο θα είναι τελικά ο νικητής της αναμέτρησης; Παρακολούθησε κάθε εβδομάδα και ένα νέο επεισόδιο μέσα από σε σελίδα του Facebook XboxGR ή πατώντας εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο www.xbox.com/nike.

Read More

And More