Εσύ φροντίζεις τα σημεία ανάμεσα στα δόντια μετά το βούρτισμα;

Μόνο το βούρτσισμα δεν αρκεί γιατί απομακρύνει μόνο έως και 50% της πλάκας, με περιορισμένη αποτελεσματικότητα στα μεσοδόντια διαστήματα, απ’ όπου ξεκινάει η νόσος των ούλων . Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι στην πραγματικότητα αποτελεί μόνο το πρώτο στάδιο της ολοκληρωμένης στοματικής υγιεινής. Για να έχει προληπτικό ρόλο, η στοματική υγιεινή πρέπει να είναι πλήρης και ολοκληρωμένη. Θα πρέπει, δηλαδή, να αφαιρεί τα υπολείμματα τροφής και τη βακτηριακή πλάκα όχι μόνο από την επιφάνεια των δοντιών, αλλά και από τα κενά μεταξύ των δοντιών και από τη γραμμή των ούλων.

Για βέλτιστη στοματική υγιεινή και απομάκρυνση πλάκας ανάμεσα στα δόντια, τα μεσοδόντια βουρτσάκια GUM Trav-ler αποτελούν μια λύση, η οποία είναι πρακτική, αποτελεσματική και πάνω από όλα εύχρηστη.

Η λύση στο πρόβλημα; Η πρόληψη!
GUM Trav-ler είναι μία ολοκληρωμένη σειρά από μεσοδόντια βουρτσάκια που αφαιρούν αποτελεσματικότερα τη βακτηριδιακή πλάκα και έχουν βελτιωμένο σχεδιασμό που διευκολύνει τη χρήση προσφέροντας καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο μεσοδόντιος καθαρισμός ποτέ δεν ξαναέγινε τόσο ευκολος και αποτελεσματικός!

Το συστήνουν και οι ειδικοί
Οι οδοντίατροι συνιστούν το μεσοδόντιο καθαρισμό ως απαραίτητο βήμα για την αποτελεσματική αφαίρεση της βακτηριακής πλάκας. Θα πρέπει να περιλαμβάνεται και να ολοκληρώνει την καθημερινή υγιεινή στόματος μετά το βούρτσισμα, τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, κατά προτίμηση μετά το δείπνο.

Τι κερδίζεις με τα μεσοδόντια βουρτσάκια GUM Trav-ler:

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα: Αφαιρεί 25% περισσότερη πλάκα χάρη στον πρωτοποριακό τριγωνικό σχεδιασμό των τριχών.

Νέος μοντέρνος και εργονομικός σχεδιασμός για εύκολη πρόσβαση στις μεσοδόντιες περιοχές: Mακρύ και ευλύγιστο (45 ως 90 μοίρες) βουρτσάκι για εύκολη πρόσβαση και καθαρισμό στα πίσω δόντια.

Μεγαλύτερη άνεση στη χρήση: Με ευλύγιστη αντιολισθητική λαβή και απαλό λαστιχένιο σώμα για καλύτερο έλεγχο κατά τη χρήση.

Αντιβακτηριδιακή προστασία: Αντιβακτηριδιακό βουρτσάκι εμποτισμένο με χλωρεξιδίνη, για βέλτιστη προστασία ανάμεσα στις χρήσεις.

Αυξημένη υγιεινή: Καπάκι για καλύτερη προστασία της βούρτσας μεταξύ των καθαρισμών.

Μειωμένες πιθανότητες τραυματισμού: Επικαλυμμένο σύρμα και στρογγυλεμένος λαιμός.

Προϊόν μεγάλης αντοχής: Για έως και 2 εβδομάδες χρήση.

Διατίθεται σε 9 μεγέθη: Ιδανικό για όλα τα μεσοδόντια διαστήματα.

Read More

And More