Έτοιμο cocktail ή φτιαγμένο από τα χεράκια σου;

Ποιο να επιλέξεις, αν θέλεις φυσικά να προσέξεις τη γραμμή σου;
Το αλκοόλ πρέπει να καταναλώνεται πάντα με μέτρο. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα απολαύσεις τα αγαπημένα σου cocktail… Φρόντισε όμως να είναι φρέσκα, φτιαγμένα από φυσικό χυμό και μυρωδικά και όχι έτοιμα, ready to serve-προπαρασκευασμένα ποτά! Τα έτοιμα ποτά έχουν περισσότερη ζάχαρη και φυσικά πολύ περισσότερες θερμίδες.

Αντικατάστησε το έτοιμο Cosmopolitan με χυμό Cranberry, χυμό lime, νέκταρ αγάβης, βότκα και πάγο… Και το γευστικό cocktail σου είναι έτοιμο, γλιτώνοντας 91 θερμίδες.
– Μην ξεχνάς πως ο φυσικός χυμός cranberry κάνει πάρα πολύ καλό στην υγεία, όπως φυσικά και ο αντιοξειδωτικός χυμός lime.

Προτίμησε αντί για την έτοιμη Μαργαρίτα, φρέσκα lime, τεκίλα, triple sec και μια κουταλιά νέκταρ αγάβης. Έτσι, θα απαλλαγείς από τουλάχιστον 160 θερμίδες.

Ζήτησε από τον bartender (αν δεν είσαι εσύ η ίδια!) να φτιάξει το mojito σου με τον πατροπαράδοτο τρόπο, χρησιμοποιώντας φυσικό Lime, φύλλα δύσμου και μαύρη ζάχαρη!

Kαι ο κατάλογος συνεχίζει… Θες να γίνει expert στην παρασκευή cocktail με λίγες θερμίδες; Για τσέκαρε αυτό εδώ το άρθρο!

Read More

And More