Find Your Dream! Φέτος το καλοκαίρι βρίσκεις τον καλύτερο εαυτό σου

Θέλεις κάθε πρωί να χαμογελάς στην εικόνα σου στον καθρέφτη, να πετυχαίνεις τους στόχους σου, να είσαι η πρωταγωνίστρια της ζωής σου (γιατί όχι και η star της παραλίας;), να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου; Αν η απάντησή σου είναι ναι, αναζήτησε τους συμμάχους σου και πραγματοποίησε τώρα το όνειρό σου!

Οι “σωματοφύλακες” του καλύτερου εαυτού σου!

Η συμφωνία που θα γίνει θα είναι πρώτα με τον εαυτό σου. Δύο είναι τα σημεία κλειδιά για να μονολογείς καθημερινά με αυτοπεποίθηση το “καθρέφτη, καθρεφτάκη μου” και να παίρνεις την απάντηση που θέλεις.

– Η σωστή, ισορροπημένη διατροφή με τρόφιμα από όλες τις ομάδες, πολλά και συχνά γεύματα και φυσικά επαρκή ενυδάτωση, ακόμη πιο σημαντική τώρα που είναι καλοκαίρι.

– Το alter ego της σωστής διατροφής, η γυμναστική. Συστηματική άσκηση, από χαλαρό περπάτημα, κολύμπι και διασκέδαση με θαλάσσια sports ή αναζωογονητικό χορό είναι το δεύτερο σημείο που εγγυάται τον καλύτερο εαυτό σου.

Και μια δέσμευση: Φέτος το καλοκαίρι θα φροντίσεις να αγαπήσεις τον εαυτό σου όσο περισσότερο μπορείς.

Γι’ αυτό το τελευταίο έχεις και το LIPTON LINEA – το φυσικό πράσινο τσάι που δεν έχει θερμίδες, είναι 2 φορές πιο πλούσιο σε κατεχίνες και μπορεί να καταναλώνεται καθημερινά!

Με το LIPTON LINEA–που κυκλοφορεί σε νέα πρακτική συσκευασία και σε 2 τέλειες γεύσεις εσπεριδοειδών και ανανά με ιβίσκο – έχεις τον τέλειο σύμμαχο για να αγαπήσεις τον εαυτό σου, την εικόνα σου και τις επιτυχίες σου!

Make it, freeze it, drink it
Το Lipton LINEA πίνεται και παγωμένο, με δύο κινήσεις:

α) ετοιμασία στην κούπα ή το φλιτζάνι και
β) άδειασμα του ζεστού ροφήματος που ετοίμασες σε ένα ποτήρι γεμάτο παγάκια. Τίποτε άλλο!

Read More

And More