Fitness Challenge: Δοκίμασα το Νέο Somatoline Cosmetic 7 Νύχτες Fresh Gel και ιδού τα αποτελέσματα!

Fitness Challenge: Δοκίμασα το Νέο Somatoline Cosmetic 7 Νύχτες Fresh Gel και ιδού τα αποτελέσματα! | tlife.gr

Σαν fitness editor σε ενημερώνω non stop για το πως θα αδυνατίσεις, ποιες τροφές θα σε απαλλάξουν από την κυτταρίτιδα και ποια είδη γυμναστικής μπορούν να εξαφανίσουν το λίπος από το σώμα σου. Οκ, σε όλα αυτά είμαστε συνεπείς (όσο μπορούμε) και κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να αποκτήσουμε μια ιδανική σιλουέτα μέχρι το καλοκαίρι και την εμφάνιση στην παραλία με το μαγιό. Δεν πιστεύεις όμως, ότι αυτήν την εποχή θα χρειαστούμε ένα extra boost; Δηλαδή, ένα χέρι βοηθείας, έναν “σύμμαχο”, κάτι που θα έρθει σαν από μηχανής Θεός και θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον επιθυμητό μας στόχο; Χμμμ, πιστεύω ότι συμφωνείς μαζί μου…

Σε αυτό το σημείο θέλω να μοιραστώ μαζί σου την απόφαση που πήρα και ταυτόχρονα να σου μιλήσω για την εμπειρία μου χρησιμοποιώντας το Νέο Somatoline Cosmetic 7 Νύχτες Fresh Gel! Σαν μια γνήσια γυναίκα που της αρέσει να βγάζει φωτογραφίες με μπικίνι, που της αρέσει να κοιτιέται στον καθρέφτη και η εικόνα να την ανταμείβει και που θέλει να νιώθει ωραία φορώντας τα στενά της ρούχα, είπα να ενισχύσω την προσπάθειά μου με ένα προϊόν με εντατική αδυνατιστική δράση.

Αυτή η μοναδική μου εμπειρία με το Νέο Somatoline Cosmetic 7 Νύχτες Fresh Gel, μετατράπηκε σε fitness challenge. Δηλαδή, αποτελεσματικό αδυνάτισμα σε μόνο 7 νύχτες! Ναι ναι, πολύ καλά διάβασες!

Θα ξεκινήσω με ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του, την τριπλή αδυνατιστική του δράση:

  • Λιπολυτική: διευκολύνει στη μείωση του συσσωρευμένου τοπικού πάχους.
  • Αντισυσσωρευτική: εμποδίζει τη δημιουργία νέας συσσώρευσης λίπους.
  • Αποσυμφορητική: αποσυμφορεί από τα περιττά υγρά.

Εν ολίγοις, έχεις πρόβλημα με το τοπικό πάχος; Θέλεις να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά το τοπικό πάχος και να μειώσεις το λίπος από το σώμα σου; Κι εγώ όλα αυτά επιθυμούσα και για αυτό επέλεξα να εμπιστευτώ το νέο και καινοτόμο προϊόν της σειράς Somatoline Cosmetic.

Λειτουργεί!
Εδώ τα πράγματα είναι πολύ απλά! Λίγο πριν πέσεις για ύπνο, έχεις κάνει ένα χαλαρωτικό μπάνιο, είσαι με την πετσέτα σου και απολαμβάνεις τη βραδινή συνήθεια ομορφιάς σου (περιποίηση προσώπου, καθαρισμός δοντιών, χτένισμα μαλλιών). Μέσα στη δική μου συνήθεια ομορφιάς ανήκει και το Νέο Somatoline Cosmetic 7 Νύχτες Fresh Gel!

Ξεκίνησα να το εφαρμόζω στα επίμαχα σημεία, δηλαδή στα σημεία που ήθελα να πετύχω ορατή μείωση τοπικού πάχους.

Καταλαβαίνεις ότι πρώτα στη λίστα μου ήταν οι γοφοί, οι μηροί και η περιφέρεια της μέσης, μιας κι εκεί ακριβώς ήθελα να δω το τοπικό πάχος να μειώνεται. Το εφάρμοσα με απαλές κινήσεις μασάζ, φόρεσα τις πυτζάμες μου και για τις επόμενες επτά νύχτες αφέθηκα στην εντατική αδυνατιστική του δράση…

Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του είναι το άρωμα και η υφή. Το ευχάριστο άρωμα θαλάσσης αφήνει μια αίσθηση δροσιάς στην επιδερμίδα (και σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι), ενώ η υφή gel απορροφάται πλήρως από το δέρμα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα στην επιδερμίδα.

Ορατά Αποτελέσματα!
Πριν ξεκινήσω να χρησιμοποιώ αυτό το προϊόν, διάβασα τα αποτελέσματα του τα οποία προέρχονται από κλινικές μετρήσεις με όργανα στην τελική σύνθεση του προϊόντος που έχουν πραγματοποιηθεί σε ανεξάρτητα ινστιτούτα.

Βασικός στόχος του Νέου Somatoline Cosmetic 7 Νύχτες Fresh Gel είναι να αποτελέσει έναν σύμμαχο για κάθε γυναίκα, επιτυγχάνοντας ορατή μείωση τοπικού πάχους έως και 1,6 εκ. σε μόνο 7 Νύχτες!

Έπειτα από επτά ημέρες εφαρμογής, συνειδητοποίησα ότι μπαίνω στο τζιν μου πιο άνετα και το δέρμα μου είναι ορατά πιο λείο και απαλό. Ο νέος στόχος που έβαλα; Να συνεχίσω να χρησιμοποιώ το Νέο Somatoline Cosmetic 7 Νύχτες Fresh Gel το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της βραδινής μου ρουτίνας.

P.S.: Προσκαλώ κι εσένα να ξεκινήσεις το ίδιο fitness challenge, να μας στείλεις τα σχόλιά σου και να μας πεις την άποψή σου.

Καλή επιτυχία!!!

READ more