Γρήγορη Δίαιτα: Χάσε έως και 8 κιλά σε ένα μήνα!

Ήρθε η Σαρακοστή, το Πάσχα πλησιάζει και ξέρεις τι άλλο είναι πολύ κοντά; Το καλοκαίρι! Όχι δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά επειδή ο χρόνος κυλάει τόσο γρήγορα και ξέρω πως θέλεις να αρχίσεις να προετοιμάζεσαι από νωρίς φέτος για το μπικίνι, σου έχω εδώ μία δίαιτα για να χάσεις 6 έως 8 κιλά σε ένα μήνα.

Ο σύμβουλος διατροφής και personal trainer Θαλής Παναγιώτου ετοίμασε ένα μενού αδυνατίσματος με νόστιμα, εύκολα και χορταστικά πιάτα -γιατί γρήγορο αδυνάτισμα δεν σημαίνει ότι πρέπει να λιμοκτονήσεις- για να χάσεις όσα περιττά κιλά χρειάζεσαι και να νιώσεις πιο άνετα με το σώμα σου. Δες το μενού και στο τέλος μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις οδηγίες που σου δίνει, οι οποίες είναι σωτήριες!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

* Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.


ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΙΛΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ
Ακολουθώντας με συνέπεια το παραπάνω διαιτολόγιο, δεν θα πρέπει να ξεχνάς και αυτούς τους κανόνες. Γιατί όπως λέει ο ειδικός με αυτά τα tips θα έχεις πιο εύκολα και γρήγορα το αποτέλεσμα που θέλεις:

1. Να πίνεις τουλάχιστον 10-12 ποτήρια νερό ημερησίως.

2. Να αποφεύγεις να πίνεις μεγάλες ποσότητες νερού αμέσως μετά το φαγητό.

3. Να μασάς αργά την τροφή και να ξεκινάς πάντα από την σαλάτα.

4. Να αποφεύγεις το πολύ αλάτι.

5. Να προσέχεις τις ποσότητες των γευμάτων σου.

Επιμέλεια: Θεοδωροπούλου Δέσποινα

Read More

And More