Playlist! Τα τραγούδια που θα δώσουν ρυθμό στην προπόνηση σου

Playlist! Δεν λείπει από την προπόνηση σου. Ποτέ. Ειδικά τώρα, που γυμνάζεσαι μόνη σου είτε στο σπίτι είτε σε ανοιχτούς χώρους, αφού πρώτα έχεις στείλει το κατάλληλο sms. Φοράς τα αθλητικά σου, διαλέγεις τα τραγούδια που σου αρέσουν, παίρνεις μία βαθιά ανάσα και ξεκινάς. Ας μείνουμε στο κομμάτι της μουσικής. Γιατί, η μουσική είναι εκείνος ο αόρατος “σύμμαχος”, όταν χρειάζεσαι κάποιον να σου δώσει ώθηση. Δύναμη, εκείνη τη στιγμή που η κούραση σε καταβάλλει και είσαι έτοιμη να τα παρατήσεις. Σήμερα, λοιπόν, σου έχω μερικές προτάσεις, για να ανανεώσεις την Playlist σου και να γυμναστείς με χαμόγελο. Ιδού!

Ariana Grande – Positions

Η μικρή Ariana αλλάζει θέσεις και ρόλους… μόνο για εσένα. Στο βίντεο – κλιπ, γίνεται ακόμα και η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Αμερικής. Όλα αυτά, όσο εσύ, θα ακούς τη μελωδία στα αυτιά σου και θα αφήνεις το ρυθμό του τραγουδιού να γίνει η καλύτερη συνοδεία σου, όσο κάνεις Spinning!

Little Mix – Sweet Melody

Αν υπάρχει ένα Girls Band που πρέπει να γνωρίζεις αυτή τη στιγμή, αυτό είναι σίγουρα οι Little Mix. 4 καλλίγραμμα κορίτσια με απίστευτο ταλέντο και μελωδική φωνή καταφέρνουν να κάνουν την προπόνηση σου πιο ευχάριστη με τη Sweet Melody τους. Γιατί, η εναλλαγή του ρυθμού δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις λεπτό. 

Miley Cyrus – Midnight Sky

Το κορίτσι με την αξιοζήλευτη φιγούρα επέστρεψε πιο δυναμικά από ποτέ. Τα ρούχα που φοράει στο Video-Clip “αγκαλιάζουν” τη σιλουέτα της, ενώ ο disco ρυθμός δίνει μοναδικό παλμό στην προπόνηση. Γιατί, όπως τραγουδάει και η ίδια: “She Was Born To Run”. Εσύ;

Jennifer Lopez & Maluma – Pa Ti

Αν η αγαπημένη σου αερόβια είναι ο χορός, τότε αυτό το τραγούδι δεν πρέπει να λείπει από την Playlist σου. 4 λεπτά δυναμικής αερόβιας, αλλά και μερικές φιγούρες που μπορείς να “ξεκλέψεις” από την JLO και να προσθέσεις στην προπόνηση σου, λίγο πριν τις διατάσεις.

Tiesto & Mabel – God Is A Dancer

Ο DJ που σε κάνει να χορεύεις μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, δεν μπορεί να λείπει από τη Workout Playlist σου. Γιατί, θα βρεις το κέφι σου και να τραγούδι που δε θα σε κάνει να βαρεθείς τα αμέτρητα ροκανίσματα. Just, take it step by step που λέει και στο ρεφρέν.

Kygo & Tina Turner – What’s Love Got to Do with It

Πριν από λίγους μήνες, ο πετυχημένος DJ ανακάλυψε την αδυναμία του σε τραγούδια που ίσως άκουγε και η μαμά σου. Τον συγκεκριμένο 80s anthem αποφάσισε να το “ντύσει” με μία άκρως χορευτική μελωδία. Το αποτέλεσμα; Αυτό που ακούς τώρα. Κάτι μου λέει ότι θα το βάλεις στο Repeat!

Normani – Motivation

Σου προσφέρει αυτό ακριβώς που περιμένεις από τον τίτλο του. Α, και μία πολύ ωραία χορογραφία, για εσένα που θες να κάνεις τις φιγούρες σου.

The Weeknd – Blinding Lights

All-time classic! Μπορείς να το απολαύσεις ακόμα και στην instrumental εκδοχή του, γιατί, πολύ απλά η μελωδία του θα σε κάνει να μην θέλεις να σταματήσεις λεπτό. Press Play!

 

 

Read More

And More