Ανόρθωση στήθους: Αυτές είναι οι ασκήσεις που πρέπει να κάνεις…

Η εγκυμοσύνη, οι κακές συνήθειες, τα γονίδια ή η ηλικία, έκαναν το στήθος σου να έρθει αντιμέτωπο με τη χαλάρωση και την… καθοδική πορεία. Δυστυχώς, από ότι καταλαβαίνεις η βαρύτητα δεν μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο και αυτό το σημείο, αλλά ευτυχώς μπορούμε να κάνουμε κάτι για να καλυτερέψουμε το αποτέλεσμα! Πως; Το ξέρεις αγαπητή μου αναγνώστρια ότι η απάντηση που θα σου δώσω βρίσκεται στη λέξη γυμναστική. Η Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Μάντη Περσάκη μας δείχνει εύκολες ασκήσεις για ανόρθωση και σύσφιξη στήθους, που θα “κλέψουν” λίγα μόνο λεπτά από τον ελεύθερο χρόνο σου. Ξέρεις πολύ καλά και το έχεις δει ότι με τη γυμναστική μπορείς να καταφέρεις πολλά. Οπότε, βάλε τους δικούς σου στόχους και ξεκίνησε από σήμερα την προσπάθεια.

Πάρε θέση και ετοιμάσου να μεταμορφώσεις το στήθος σου με φυσικό τρόπο και χωρίς νυστέρι φυσικά. Μην ξεχνάς ότι πλησιάζει και το καλοκαίρι, οπότε σε λίγο καιρό θα έρθεις αντιμέτωπη και με το μπικίνι…

Αν είσαι ακόμα μικρή ή από τις τυχερές που το στήθος διατηρεί τη σφριγηλότητά του ακόμα, κι εσύ δεν πρέπει να ξεχνάς τις ασκήσεις για το συγκεκριμένο σημείο γιατί η πρόληψη, αγαπητή μου, είναι η πιο έξυπνη κίνηση.

Για να δεις τις ασκήσεις κάνε κλικ εδώ!

Για περισσότερες ασκήσεις στο σπίτι κάνε κλικ εδώ!

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More