Ανόρθωση τώρα: Ασκήσεις στο σπίτι για στητό στήθος

Πολλές φορές έχεις σκεφτεί ότι θα ήθελες πιο στητό στήθος, πιο σφριγηλό, γενικά πιο…! Συμπάσχω απόλυτα μαζί σου! Και πιστεύω ότι οι περισσότερες σε αυτήν την παρέα έχουν παρόμοια “θέλω” με εμάς!

Μπορεί να πέρασες από τη φάση της αυξομείωσης βάρους, από εγκυμοσύνη, θηλασμό ή απλά η μητέρα φύση να μην σου προσέφερε απλόχερα το στήθος των ονείρων σου. Και δυστυχώς, όσο περνούν τα χρόνια, το σώμα μας έρχεται αντιμέτωπο με τη βαρύτητα.

Στο θέμα μας τώρα! Αν η χαλάρωση σου έχει χτυπήσει την πόρτα και αν θέλεις να κάνεις κάτι για να το αλλάξεις αυτό, τότε συνέχισε να διαβάζεις. Αν από την άλλη θέλεις να προσέχεις για να… έχεις, τότε και πάλι συνέχισε να διαβάζεις. Αυτήν την εβδομάδα η Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Μάντη Περσάκη μας δείχνει πέντε αποτελεσματικές ασκήσεις για τέλειο, σφιχτό και σφριγηλό στήθος.

Όπως σου προανέφερα, μπορείς να τις κάνεις σε περίπτωση που έχεις κάποια παράπονα από την εικόνα του στήθους σου, αλλά μπορείς να τις κάνεις ακόμα και αν είσαι ικανοποιημένη, μόνο και μόνο για να διατηρήσεις σε βάθος χρόνου το κολακευτικό ντεκολτέ σου. Για να δεις τις ασκήσεις λοιπόν, κάνε κλικ εδώ!

Για περισσότερες ασκήσεις στο σπίτι κάνε κλικ εδώ!

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More