Ασκήσεις για να φορέσεις το μπικίνι σου χωρίς άγχος! Χρειάζεσαι μόνο δύο κόλλες χαρτί…

Βγάλε δυο κόλλες χαρτί… Όχι, δεν θα γράψουμε διαγώνισμα. Θα προετοιμαστούμε όμως για την παραλία. Το διαγώνισμα θα είναι το μπικίνι!

H αερόβια άσκηση κάνει πολύ καλή δουλειά στη σύφιξη, αλλά και την απώλεια λίπους! Από την άλλη, αν θέλεις να σμιλέψεις το σώμα και να τονώσεις γλουτούς, χέρια, στήθος και κοιλιά πρέπει να κάνεις αναερόβια γυμναστική. Τι θα έλεγες για έναν συνδυασμό και των δύο; Έτσι και πόντους θα χάσεις από όλο το σώμα και θα σφίξεις και θα τονώσεις τα σημεία που έχουν περισσότερη ανάγκη. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα καλογυαλισμένο παρκέ (οποιαδήποτε λεία επιφάνεια στο σπίτι σου είναι εντάξει)… και δύο κόλλες χαρτί Α4!

Η γυμνάστρια Άγγυ Νικολαΐδου σου δείχνει τον τρόπο να συνδυάσεις και τους δύο τύπους εξάσκησης για μέγιστα αποτελέσματα αφιερώνοντας μόλις 25 λεπτά την ημέρα!

Πως να κάνεις τις ασκήσεις
Κάθε άσκηση απαιτεί και το ζέσταμά της! Μερικές διατάσεις θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις τραβήγματα και ανεπιθύμητους πόνους στους μύες! Κάνε κλικ εδώ και δες πως θα τις κάνεις…

– Κάνε 5 ασκήσεις, από 5 σετ την καθε μία! Όλο το πρόγραμμα διαρκεί μόλις 25 λεπτά
– Επανάλαβε όλο το πρόγραμμα 3 φορές την εβδομάδα!
– Κράτησε χρόνο! Κάνε κάθε άσκηση συνεχόμενα επί 1 λεπτό. Δεν είναι ανάγκη να βιάζεσαι, ούτε φυσικά να μην ακολουθείς την άσκηση με έναν συγκεκριμένο ρυθμό! Θυμήσου όπου χρειάζεται γυμναστική και στα δύο άκρα (δεξί/αρισετρό χέρι ή πόδι) μοίρασε το λεπτό στη μέση για κάθε άκρο.
– Επανάλαβε το πρόγραμμα διατάσεων αφού τελειώσεις την εξάσκηση


Credits

Φωτογράφηση: Χρήστος Κέδρας
Ευχαριστούμε την γυμνάστρια Άγγυ Νικολαΐδου για την παρουσίαση των ασκήσεων
Επιμέλεια/Κείμενο: Λευτέρης Σαββίδης

Read More

And More