Ασκήσεις για το εσωτερικό των μηρών! Ένα δύσκολο σημείο που θέλει δουλειά…

Λοιπόν, ο καιρός περνάει χωρίς καν να τον καταλαβαίνουμε. Πολύ γρήγορα το Καλοκαιράκι θα είναι εδώ, το ίδιο και το μπικίνι σου. Για να μην εκνευρίζεσαι με τον εαυτό σου που δεν μπήκες σε πρόγραμμα νωρίς, τώρα είναι η ώρα. Και σήμερα, θα γυμνάσουμε ένα από τα δυσκολότερα σημεία. Το εσωτερικό των μηρών. Αυτό το “παχάκι” στο μπούτι που πολύ σε ενοχλεί και χαλάει τη γραμμή του ποδιού.

Η personal trainer/διατροφολόγος Ράνια Τζανακάκη σχεδίασε ένα πρόγραμμα ασκήσεων με στόχο το δύσκολο αυτό σημείο. Φορμίτσες και πάμε…

Πώς θα κάνεις τις ασκήσεις;
Πρόκειται για μια σειρά από ασκήσεις που δεν απαιτούν παρά τη διάθεση και λίγο από το χρόνο σου. Ούτε όργανα γυμναστικής, ούτε κάποιο άλλο αξεσουάρ! Φόρεσε απλά μια άνετη φόρμα και τα αθλητικά σου και βρες λίγο χώρο στο σαλόνι ή το δωμάτιό σου!

– Κάθε πρόγραμμα γυμναστικής είναι καλό να συνοδεύεται από λίγο ζέσταμα. 10 λεπτά επι τόπου πηδηματάκια αρκούν για να ζεστάνει το μυικό σου σύστημα.

– Επανάλαβε κάθε άσκηση 20 φορές και στη συνέχεια πέρασε στην επόμενη. Αφού ολοκληρώσεις όλο το σετ κάνε διάλειμμα 1 λεπτού και επανάλαβε όλες τις ασκήσει 2 φορές

– Φρόντισε κάθε άσκηση να γίνεται αργά και όχι βιαστικά, για να επικεντρώνεις στους μύες του μηρού που πρέπει.

– Αφιέρωσε 20 λεπτά την ημέρα και μην ξεχνάς να γυμνάζεις το εσωτερικό των μηρών 3 φορές την εβδομάδα.

Credits
Φωτογράφηση: Χρήστος Κέδρας
Ευχαριστούμε την personal trainer/διατροφολόγο Ράνια Τζανακάκη

Read More

And More