Ασκήσεις στο σπίτι για σφιχτά και γραμμωμένα χέρια

Τα χέρια είναι ένα από τα σημεία που θέλεις να είναι σφιχτά και γραμμωμένα. Τι κι αν από εδώ και στο εξής θα είναι καλυμμένα, είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσεις την άσκηση ώστε μέχρι το επόμενο καλοκαίρι να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Κι αν δεν προλαβαίνεις να επισκέπτεσαι όσο συχνά χρειάζεται το γυμναστήριο υπάρχει λύση. Απλές ασκήσεις στο σπίτι που θα κάνουν τα χέρια σου τέλεια. 

Η  Καθηγήτρια Φυσικής ΑγωγήςΜάντη Περσάκη είναι και πάλι εδώ για να σου δείξει τις πιο απλές αλλά αποτελεσματικές ασκήσεις. Φόρεσε το πιο άνετο t shirt κάθισε στο πάτωμα δες τα video που ετοίμασε η Μάντη και ακολούθησε πιστά τις οδηγίες της. Μπορείς να επαναλαμβάνεις καθημερινά, ιδανικά το πρωί αφού παράλληλα θα σε αναζωογονήσουν και θα σε προετοιμάσουν ενόψει της στασιμότητας στο γραφείο. 

Άσκηση 1

Σε θέση «τραπεζάκι» ξεκινάω με τα χέρια τεντωμένα και τα δάχτυλα να κοιτάνε προς τα μέσα. Με την εισπνοή λυγίζω τους αγκώνες μου, χωρίς να χαλάσω την θέση της λεκάνης. Με την εκπνοή επανέρχομαι σε αρχική θέση και επαναλαμβάνω για 1’.

Άσκηση 2

Κάθομαι με τα γόνατα στο έδαφος, έχοντας παλάμες και ώμους στην ίδια ευθεία. Εισπνέοντας λυγίζω τα χέρια και εκπνέοντας τα τεντώνω και επαναλαμβάνω για 1΄.

 

Άσκηση 3

Κάθομαι σε εδραία θέση με τα χέρια μου λυγισμένα και ανοικτά στο πλάι και με την εκπνοή τα τεντώνω ψηλά, επαναλαμβάνοντας για 1’.

Read More

And More