Αθλητικά, ακουστικά και ξεκινάμε! Η καλύτερη Playlist για αποδοτική γυμναστική με κέφι

Το να θέτεις Fitness στόχους στην αρχή κάθε νέας χρονιάς είναι εύκολο. Το να τους υλοποιείς είναι το δύσκολο. Και, πολλές φορές (δυστυχώς) μη πραγματοποιήσιμο. Γιατί, το να γράψεις σε ένα χαρτί ότι θα τρέχεις τρία χιλιόμετρα την ημέρα θα σου πάρει δέκα δευτερόλεπτα, το να φορέσεις, όμως, τα αθλητικά σου και να μπεις σε δράση, θα σου πάρει τουλάχιστον σαράντα λεπτά. Και, στο τέλος, θα είσαι ιδρωμένη και καταπονημένη.

Αλλά, δε θέλω να ξεχνάς ότι ο πόνος και η εξάντληση που αισθάνεσαι εκείνη τη στιγμή είναι η αίτια που την επόμενη ημέρα θα κοιταχτείς στον καθρέφτη και θα χαμογελάς. Για αυτό, αν περνάει από το μυαλό σου, να αφαιρέσεις τη γυμναστική από την εβδομαδιαία σου Routine, απλά διέγραψε τη σκέψη αυτή asap.

Επειδή, όμως, άνθρωπος είσαι και θες οτιδήποτε, με το οποίο καταπιάνεσαι να σε ευχαριστεί και να σου σχηματίζει ένα χαμόγελο στα χείλη στο τέλος της ημέρας. Για αυτό, η προπόνηση σου πρέπει να έχει κάτι που να την κάνει πιο ελκυστική στο πνεύμα και θελκτική στο μυαλό. Ναι, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό και των δυο μας (γιατί, σκεφτόμαστε το ίδιο) είναι η μουσική. Όλα είναι πιο ευχάριστα με μελωδίες και αγαπημένους στίχους στο παρασκήνιο.

 

Μυστικά για την ιδανική Workout Playlist

 

  • Να συνδυάζει παλιά και καινούργια τραγούδια. Η νοσταλγία και το εκπληκτικό συναίσθημα του “WOW, είχα ξεχάσει πόσο καλό ήταν το τραγούδι αυτό” σε παρακινεί. Και, αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο τη στιγμή που οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν είναι κάτι το οποίο θα σε ωθήσει να συνεχίσεις ακάθεκτη.
  • Και μελαγχολικά και χαρούμενα τραγούδια. Φρόντισε η Playlist σου να είναι ρεαλιστική. Να θυμίζει άνθρωπο. Και κάθε ον στον κόσμο αυτό έχει τις χαρές και τις λύπες. Το μυστικό βρίσκεται στην αναλογία: Μετά από κάθε τέσσερα χορευτικά τραγούδια, πρόσθεσε μία μπαλάντα (όχι του κυρ Μέντιου).
  • Μη ξεχάσεις τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη και τα τραγούδια του. Τα ακούς όλη μέρα στο σπίτι και στο αυτοκίνητο. Να μην τους πατήσεις ένα Play και στο Fitness Room σου;

Η ιδανική Playlist 

 

Σύμφωνα με τους Fitness – Addicted χρήστες, η ιδανικότερη Playlist πρέπει να περιλαμβάνει (οπωσδήποτε) τα παρακάτω δέκα τραγούδια:

1. Normani – Motivation

 

2. The Chainsmokers & Halsey – Call You Mine

 

3. Dua Lipa – Don’t Start Now

 

4. The Killers – Mr. Brightside

 

5. The Veronicas – Untouched

 

6. Rihanna – Diamonds

 

 

7. Selena Gomez – Look At Her Now

 

 

8. P!nk – U & Ur Hand

 

9. Camila Cabello – My Oh My

 

 

10. Beyonce – Formation

 

Επίσης, αν θες να γυμναστείς για ώρες πολλές, σου έχω την Playlist με τα περισσότερα likes από τους χρήστες, που γυρνάνε από το γυμναστήριο, ιδρωμένοι:

 

Read More

And More