Fast Fit! Η Μάντη Περσάκη έχει τον πιο γρήγορο τρόπο να κάψεις θερμίδες στο παρα 5′ των διακοπών

Η ώρα της ξεκούρασης, της διασκέδασης, της χαλάρωσης πλησιάζει! Εσύ τι θα κάνεις φέτος στις διακοπές σου; Ό, τι και να κάνεις, όπως και να επιλέξεις να περάσεις το time out από την καθημερινότητα, η Μάντη σου έχει τον τρόπο να το κάνεις όσο πιο fit γίνεται.

Το fast fit είναι μια σειρά από ασκήσεις για να επιταχύνεις τις καύσεις του οργανισμού σου, να δώσεις ώθηση στο μεταβολισμό και να σφίξεις το σώμα από την κορυφή μέχρι τα νύχια σε μηδέν χρόνο. Ασκήσεις που απαιτούν ισορροπία και σταθερότητα για 30” με 1′ λεπτό. Σου φαίνεται λίγο; Είναι αρκετό για να δεις διαφορά στην κοιλιά, τα χέρια, τα πόδια και τους γλουτούς όσο πιο σύντομα γίνεται.

Πώς θα κάνεις τις ασκήσεις

Η Μάντη έχει ετοιμάσει ένα σετ πέντε θέσεων-ισομετρικών ασκήσεων. Ισομετρικές ασκήσεις ονομάζονται εκείνες που απαιτούν να παραμείνεις ακίνητη για κάποια δευτερόλεπτα σε μια θέση.

– Πάρε τη σωστή θέση κάθε άσκησης, όπως στη δείχνει η Μάντη.
– Κράτησε χρόνο, προσπαθώντας να παραμείνεις στη συγκεκριμένη θέση για 30” με 1′. Αυτό εξαρτάται από την φυσική σου κατάσταση. Μπορείς για παράδειγμα να ξεκινήσεις με 30” δευτερόλεπτα και σταδιακά να αυξάνεις τις επαναλήψεις
– Προχώρησε στην επόμενη άσκηση χωρίς διάλειμμα. Ξεκουράσου και επανάλαβε όλο το σετ δύο ακόμη φορές.
– Προσπάθησε να επαναλαμβάνεις τις ασκήσεις αυτές τέσσερις φορές μέσα στην εβδομάδα, για να δεις και αποτελέσματα εγκαίρως.

Για να δεις τις ασκήσεις κάνε κλικ εδώ

Credtis
Φωτογράφηση: Χρήστος Κέδρας
Ευχαριστούμε την καθηγήτρια φυσικής αγωγής Μάντη Περσάκη

Read More

And More