Goldfish Exercise: Λεπτή μέση και flat κοιλιά! Η Χριστίνα Πάζιου σε γυμνάζει…

Πρωτότυπες ασκήσεις για σέξι μέση δαχτυλίδι και flat κοιλιά…
Η Χριστίνα Πάζιου έφτιαξε ένα πρόγραμμα γυμναστικής διαφορετικό από τα άλλα. “Χάσε εύκολα και διασκεδαστικά από την κοιλιά. Ειδικά τώρα που μπορεί να “φούσκωσε” λιγάκι από τα λουκούλεια γεύματα των γιορτών. Κάνε τους κοιλιακούς σου ακόμη πιο σέξι” ανάφερει η Χριστίνα Πάζιου.

Goldfish Exercise
Θυμάσαι την Darryl Hanah στη ταινία με τον Tom Hanks όπου υποδυόταν τη γοργόνα; Το σώμα της ήταν εκπληκτικά λεπτό με σέξι μέση και κοιλιά flat και super fit. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Οι ασκήσεις που για πρώτη φορά παρουσιάζει η Χριστίνα Πάζιου υπόσχονται να σου χαρίζουν αυτό ακριβώς: Σώμα “γοργόνας”! Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να δέσεις τους καρπούς και τους αστραγάλους και έτσι να αποκτήσεις σώμα “ψαριού”!

Το μυστικό είναι να μπεις σε κίνηση, σε ρυθμό με όλο το σώμα και επικεντρώνοντας στους κοιλιακούς και την μέση σου. Μοιάζει λίγο σαν να απολαμβάνεις έναν αισθησιακό χορό της κοιλιάς, ο οποίος είναι μια εξαιρετική γυμναστική. Παράλληλα θα γυμνάσεις και τους γοφούς σου. Οι οποίοι θα βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση.

“Δεν έχετε παρά να πάρετε 2 κορδέλες ή σχοινάκια, να δέσετε χέρια και πόδια και να δείτε τη μέση σας να γίνεται λεπτή κι ελκυστική σε χρόνο ρεκόρ!” επισημαίνει η Χριστίνα Πάζιου. Για να δεις τις ασκήσεις κάνε “κλικ” εδώ

Read More

And More