Γυμναστική στο σπίτι: Αν θέλεις στητό και καλοσχηματισμένο στήθος τότε ακολούθησε αυτές τις ασκήσεις

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι θα ήθελες πιο στητό στήθος, πιο σφριγηλό, γενικά πιο…; Αν ναι τότε συμπάσχω απόλυτα μαζί σου! Και πιστεύω ότι οι περισσότερες σε αυτήν την παρέα έχουν παρόμοια “θέλω” με εμάς! Μπορεί να πέρασες από τη φάση της αυξομείωσης βάρους, από εγκυμοσύνη, θηλασμό ή απλά η μητέρα φύση να μην σου προσέφερε απλόχερα το στήθος των ονείρων σου. Και δυστυχώς, όσο περνούν τα χρόνια, το σώμα μας έρχεται αντιμέτωπο με τη βαρύτητα.

Στο θέμα μας τώρα! Αν η χαλάρωση σου έχει χτυπήσει την πόρτα και αν θέλεις να κάνεις κάτι για να το αλλάξεις αυτό, τότε συνέχισε να διαβάζεις. Αν από την άλλη θέλεις να προσέχεις για να… έχεις, τότε και πάλι συνέχισε να διαβάζεις. Αυτήν την εβδομάδα η Yoga Instructor Ιωάννα Κολιακουδάκη μας δείχνει πέντε αποτελεσματικές ασκήσεις για τέλειο, σφιχτό και σφριγηλό στήθος.

Όπως σου προανέφερα, μπορείς να τις κάνεις σε περίπτωση που έχεις κάποια παράπονα από την εικόνα του στήθους σου, αλλά μπορείς να τις κάνεις ακόμα και αν είσαι ικανοποιημένη, μόνο και μόνο για να διατηρήσεις σε βάθος χρόνου το κολακευτικό ντεκολτέ σου.

Extra Info: Για να κάνεις τις ασκήσεις θα χρειαστείς μια μπάλα ή ένα μαλακό μαξιλάρι!

Για να δεις τις ασκήσεις κάνε κλικ εδώ!

Για περισσότερες ασκήσεις κάνε κλικ εδώ!

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More