Γυμναστική στο σπίτι: Εύκολες ασκήσεις για να μειώσεις τους πόντους στην περιφέρεια

Θα ξεκινήσουμε με κάποιες βασικές πληροφορίες. Το γυναικείο σώμα χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες: α) σωματότυπος μήλο, β) σωματότυπος αχλάδι και β) σωματότυπος κλεψύδρα. Οι μεσογειακές σιλουέτες τείνουν να ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία, δηλαδή στη σιλουέτα που χαρακτηρίζεται από έξτρα αποθήκευση λίπους στην περιοχή της περιφέρειας. Εντάξει, ας αφήσω στην άκρη το ύφος του γιατρού και ας γίνω ξανά η fitness editor που ξέρεις.

Ξέρω από πρώτο χέρι πως είναι να έχεις ψωμάκια. Και είναι πολύ ενοχλητικό. Το καλό είναι ότι με την κατάλληλη γυμναστική μπορούμε να μειώσουμε τους πόντους στην περιφέρεια και να αποκτήσουμε ένα πιο… “αναλογικό” σώμα. Η Yoga Instructor Ιωάννα Κολιακουδάκη μας παρουσιάζει σήμερα εύκολες ασκήσεις γιόγκα και ετοιμάσου να πεις “bye bye” στα ψωμάκια.

Κοιτάζοντας στο κοντινό μέλλον μπορώ με σιγουριά να σου πω ότι σε λίγο καιρό θα φοράς πιο άνετα το τζιν και στα στενά σου ρούχα χωρίς να νιώθεις ότι κάτι “πετάει” στα πλαϊνά των γλουτών. Κοιτάζοντας όμως στο μακρινό μέλλον, μπορώ να δω τη σιλουέτα σου σε άψογη φόρμα και να φοράς το μαγιό σου με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Γι’ αυτό λοιπόν κάνε κλικ εδώ και δες τις ασκήσεις!

Για περισσότερες ασκήσεις στο σπίτι κάνε κλικ εδώ!

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More