Γυμναστική στο σπίτι: Γραμμωμένα χέρια και σέξι πλάτη με αυτές τις συνδυαστικές ασκήσεις

Όλοι έχουμε μία μυϊκή ομάδα που θέλουμε ή απλά αγαπάμε να γυμνάζουμε περισσότερο από τις άλλες. Γιατί, θέλουμε να δούμε γρηγορότερα διαφορά και γιατί τα αποτελέσματα κάνουν την εμφάνιση τους σε συντομότερο χρονικό διάστημα. Έχουμε, όμως, και μυϊκές ομάδες που συχνά παραμελούμε. Δύο από αυτές τα χέρια και η πλάτη. Για αυτό, σήμερα, η, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Μάντη Περσάκη, μοιράζεται μαζί μας μερικές συνδυαστικές ασκήσεις για να ενδυναμώσεις τα χέρια και να γραμμώσεις την πλάτη σου. 

Μην το σκέφτεσαι! Φόρεσε τα αθλητικά σου, στρώσε το Yoga Mat, φτιάξε μία Playlist με τραγούδια που σου αρέσουν, σε εκφράζουν, σου δίνουν κίνητρο να συνεχίσεις την προσπάθεια. Για τα υπόλοιπα φροντίζει η Μάντη Περσάκη!

Άσκηση 1

Σε θέση οκλαδόν, τεντώνουμε τα δύο χέρια μας στο πλάι και εισπνέοντας τα ανοίγουμε, εκπνέοντας τα κλείνουμε. Επαναλαμβάνουμε για 1’.

Άσκηση 2

Παραμένουμε στην ίδια θέση, φέρνουμε τα χέρια μπροστά στο στήθος εκπνέοντας λυγίζω, εισπνέοντας τεντώνω και επαναλαμβάνουμε για 1’.

Άσκηση 3

Γόνατα στο έδαφος έχοντας παλάμες και ώμους στην ίδια ευθεία. Εισπνέοντας λυγίζω τα χέρια και εκπνέοντας τα τεντώνω, επαναλαμβάνω για 1΄.

Άσκηση 4

Επιστρέφω σε θέση οκλαδόν, τραβάω το τεντωμένο χέρι μπροστά στο στήθος και μένω από 5 έως 10 δευτερόλεπτα σε κάθε χέρι.

 

 

 

 

 

Read More

And More