ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ: Κάψε το λίπος από όλο το σώμα με ασκήσεις υψηλής έντασης!

Θα ήθελα την προσοχή σου για λίγο! Αυτήν την εβδομάδα, όπως και κάθε άλλη άλλωστε, γυμνάζουμε το σώμα μας και καίμε το περιττό λίπος. Πριν περάσουμε όμως στις ασκήσεις, θέλω να μοιραστώ μαζί σου μερικές πληροφορίες για το σημερινό μας θέμα και συγκεκριμένα για αυτό το είδος εκγύμνασης, που κάθε κορίτσι σε αυτή τη στήλη πρέπει να γνωρίζει. Αναφέρομαι στις ασκήσεις υψηλής έντασης, ή αλλιώς Tabata training (αρκετά “πιασάρικη” ονομασία για να το λες στις φίλες σου), με κύριο χαρακτηριστικό τους το γρήγορο ρυθμό, την εφίδρωση και φυσικά την αποβολή τοξινών και λίπους. Μιλάμε για ένα cardio πρόγραμμα που υπόσχεται θεαματικά και γρήγορα αποτελέσματα, αν φυσικά έχεις υπομονή και επιμονή για να φτάσεις το στόχο σου.

Τη σκυτάλη δίνουμε στην Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Βασιλική Ρουμελιώτη, ακολουθούμε κάθε της βήμα και είμαστε έτοιμες να εξαφανίσουμε κάθε σημάδι ατασθαλίας των καλοκαιρινών διακοπών!

P.S.: Προσπάθησε να διατηρήσεις την αντοχή σου και να εκτελέσεις κάθε θέση με γρήγορο ρυθμό και χωρίς ενδιάμεσα διαλείμματα. Δες το σαν πρόκληση…!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More