Η Μάντη Περσάκη μόλις άνοιξε νέο Fitness Studio και σε περιμένει!

Ένα νέο Studio προστέθηκε στην οικογένεια των Pilates by Mandy and More στην καρδιά των Βορείων Προαστίων στο Νέο Ψυχικό.

O νέος χώρος με σεβασμό στους κανόνες Υγιεινής και Προστασίας των Αθλούμενων, έχοντας φροντίσει να ολοκληρωθούν πριν την επίσημη λειτουργία του όλες οι Υγειονομικές Απολυμάνσεις και ιδιαιτέρως οι προβλεπόμενες για τον ιό COVID-19,άνοιξε τις πόρτες του στην Οδό Ξάνθου 21 Α στο Νέο Ψυχικό και υποδέχθηκε το κοινό των Βορείων Προαστίων την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου.

Ο χώρος είναι άρτια εξοπλισμένος με υπερσύγχρονο σύστημα εξαερισμού και κλιματισμού που διασφαλίζει την υγιεινή στον χώρο και τα στρώματα και όργανα των αθλούμενων απολυμαίνονται κάθε μια ώρα πριν την έναρξη του εκάστοτε group.

Το Προπονητικό Πρόγραμμα που επιμελείται η Head Instructor Μάντη Περσάκη – Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής με εξειδίκευση στο Pilates και διεξάγει η Ομάδα των έμπειρων, καταρτισμένων και αποκλειστικά Πτυχιούχων ΤΕΦΑΑ προπονητών της, προσφέρει μαθήματα:

  • Pilates (Mat και Equipment ) σε ομαδικά και ιδιαίτερα προγράμματα,
  • Μυικής Ενδυνάμωσης
  • Stretching
  • Yoga και
  • Kick Boxing Training

Οι ώρες των μαθημάτων είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες όλων των αθλούμενων προσφέροντας πολλές εναλλακτικές ώρες εκγύμνασης από την Δευτέρα έως και το Σάββατο.

Οι αθλούμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες για το πρόγραμμα του studio στο www.mandypersaki.gr και στο τηλέφωνο 2106753205.

 

Read More

And More