Κάντο όπως ο Beckham! Γυμνάσου στο σπίτι

Ήρθε επιτέλους η ώρα να πάρεις την παιχνιδομηχανή από τα χέρια του φίλου σου. Κάντο όπως ο Beckam λοιπόν και πάρε το νέο πρόγραμμα γυμναστικής που θα σε βοηθήσει να κάψεις θερμίδες και να σφίξεις, χέρια και γλουτούς. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα video game που θα σε βάλει στον κόσμο της γυμναστικής από την άνεση του σπιτιού σου.

Το EA Sports Active ήταν ήδη γνωστό σε εκατομμύρια ανθρώπους που το προτιμούν, από τη διαδικασία του γυμναστηρίου. Σήμερα κυκλοφορεί το EA SPORTS Active 2 που περιέχει πάνω από 70 νέες ασκήσεις, συμπεριλαμβανομένων και ασκήσεων που δεν υπήρχαν πριν. Προβάλλοντας τους καρδιακούς παλμούς στην οθόνη οι χρήστες μπορούν να βελτιώσουν την ένταση της εξάσκησής τους και να πετύχουν τους στόχους τους ευκολότερα και αποτελεσματικότερα.

Ένα πρόγραμμα εννέα εβδομάδων προσφέρει στους χρήστες έναν οδηγό με κίνητρα για να φτάσουν τους στόχους τους. Οι χρήστες θα έχουν, επίσης, τη δυνατότητα να κατεβάσουν νέες ασκήσεις όταν συνδεθούν στο internet μέσω PlayStation®3 computer entertainment system και Xbox 360® video game και computer entertainment system με σκοπό να κρατήσουν το ενδιαφέρον τους ζωντανό.

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στο πανεπιστήμιο της Victoria στη Μεγάλη Βρετανία το EA Sports Active 2 μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ στην φυσική κατάσταση, αλλά και στην κατανάλωση θερμίδων μέσω της γυμναστικής. Από την άνεση του καναπέ σου.

Δες στο παρακάτω βίντεο πως ακριβώς θα εκτελέσεις τις ασκήσεις.

Read More

And More