Μένουμε σπίτι και γυμναζόμαστε. Οι ασκήσεις που θα σου χρειαστούν…

Μένουμε σπίτι, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι παραμένουμε αδρανείς. Ένας νέος μήνας ήρθε στη ζωή μας και ίσως ο Απρίλιος να γίνει η καλύτερη αφορμή, για να ξεκινήσεις αυτό που τόσο καιρό ανέβαλλες: τη γυμναστική. Ναι, καλά διάβασες! Μπορεί να μη γνωρίζω πόσες ημέρες βρίσκεσαι σε… καραντίνα, διαισθάνομαι,όμως, ότι και εσύ έχεις αρχίσει να αισθάνεσαι λίγο πιασμένη, κουρασμένη και… αγύμναστη. Χρόνο έχεις σίγουρα αρκετό. Ρούχα για γυμναστική ακόμα περισσότερα. Τώρα, έχεις στη διάθεση σου και την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Μάντη Περσάκη και τις ασκήσεις που έχει μοιραστεί με την παρέα του TLife. Με εσένα και εμάς, δηλαδή.

Έτσι, ξεκινώντας από σήμερα, και αυτήν την εβδομάδα, βγάζουμε τα αθλητικά από την ντουλάπα μας, τα φοράμε, ανοίγουμε χώρο στο σαλόνι, κάνουμε μία μικρή προθέρμανση -για να αποφύγουμε τους περιττούς τραυματισμούς- και ξεκινάμε!

Ασκήσεις για χέρια, στήθος και πλάτη

Το καλύτερο με τις ασκήσεις αυτές είναι ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον πάγκο της κουζίνας. Όση ώρα μαγειρεύεις ή περιμένεις μέχρι να το φαγητό να βράσει, μπορείς να κάνεις ένα ολιγόλεπτο διάλειμμα και να ξεκινήσεις τις ασκήσεις! Κάνε κλικ εδώ και ακολούθησε πιστά την, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Μάντη Περσάκη.

Σανίδα για τους κοιλιακούς σου!

Αν ένας από τους στόχους σου αυτή τη χρονιά είναι να αποκτήσεις μία άκρως γραμμωμένη κοιλιά, τότε βρίσκεσαι στο σωστό μέρος! Κάνε ένα μικρό ζέσταμα, ακολούθησε τη Μάντη και επανέλαβε πέντε φορές! Let’s Go!

Ας τους ροκανίσουμε!

Αν η σανίδα σε δυσκολεύει, δοκίμασε να ακολουθήσεις αυτές τις ασκήσεις. Μία άσκηση την ημέρα, 100 επαναλήψεις και ξεκινάμε!

Ας απαλλαχθούμε από τα love handles!

Τι είναι τα love handles; Οι περιοχές εκείνες στα πλαϊνά της κοιλιάς, στις οποίες συχνά συσσωρεύεται το λίπος και δημιουργεί ένα όχι τόσο ελκυστικό αποτέλεσμα. Ακολούθησε βήμα – βήμα τις ασκήσεις που θα βρεις εδώ και πες “Αντίο”!

Γλουτοί του ονείρου, καλώς ήρθατε!

Η στιγμή που θα φορέσεις το μαγιό σου θα έρθει συντομότερα από ό,τι πιστεύεις! Για αυτό ακολούθησε τις ασκήσεις που μας προτείνει εδώ η Μάντη Περσάκη. Εκατό επαναλήψεις, από μία άσκηση την ημέρα και Get That Bikini Body!

Πάμε;

 

Read More

And More