Οι γιορτές τελείωσαν και το τζιν δεν κουμπώνει… Αυτές είναι οι ασκήσεις που πρέπει να κάνεις!

Τη δίαιτα για να απαλλαγείς από τα 2-3 κιλάκια που πήρες μέσα στις γιορτές τη βρήκες. (Αν πάλι όχι, κάνε κλικ εδώ για να δεις το διαιτολόγιο του TLIFE). Τι θα έλεγες να τη συνδυάσεις με γυμναστική; Η Μάντη Περσάκη σου βάζει δύσκολα, είναι όμως για το καλό σου! Ακολούθησε το πρόγραμμα Pilates, που σχεδιάστηκε ειδικά για αυτή την περίοδο μετά τις γιορτές.

Ασκήσεις για να χάσεις λίπος, να τονώσεις μηρούς, γλουτούς, κοιλιά και χέρια και να ρίξεις πόντους από τη μέση. Το δέλεαρ είναι ισχυρό για να ιδρώσεις τη φανέλα. Τι λες;

Πώς θα κάνεις τις ασκήσεις;
Είναι ένα πρόγραμμα γυμναστικής που, όπως και σε κάθε άλλο που έχεις ανακαλύψει στο TLIFE, απαιτεί από εσένα συγκέντρωση και υπομονή. Γι’ αυτό πρέπει πριν ξεκινήσεις να κάνεις ένα καλό ζέσταμα. Δεν θα σου πάρει περισσότερα από 10 λεπτά, ενώ είναι η εγγύησή σου για να μην νιώσεις τράβηγμα, πόνο ή στραμπούληγμα κατά τη διάρκεια της εξάσκηση. Κάνε κλικ εδώ για να δεις το warm up της Μάντης…

Αφιέρωσε 30 λεπτά κάθε μέρα για να κάνεις τις ασκήσεις. Ιδανικά θα ήταν καλύτερο να εκτελείς το πρόγραμμα κάθε πρωί, πριν ακόμη πας στη δουλειά, τότε δηλαδή που είσαι ξεκούραστη και γεμάτη ενέργεια.

Επανάλαβε κάθε άσκηση 18 φορές, φροντίζοντας να γυμνάζεις εναλλάξ και τα δύο πόδια ή/και χέρια όπου χρειάζεται. Αφού ολοκληρώσεις τις ασκήσεις, επανάλαβε όλο το σετ 4 φορές.

Credits
Φωτογράφηση: Χρήστος Κέδρας
Ευχαριστούμε την Μάντη Περσάκη για την παρουσίαση των ασκήσεων
Επιμέλεια/Κείμενα: Λευτέρης Σαββίδης

Read More

And More