Η 10λεπτη γυμναστική που σου προτείνει η Κόρντεϊ Καρντάσιαν για ένα πιο σφιχτό σώμα

Η μεγαλύτερη από τις αδερφές Καρντάσιαν, έκλεισε αισίως τέσσερις δεκαετίες ζωής, ενώ είναι και μάνα δυο αγοριών και μια κόρης. Το σώμα της όμως, δεν μαρτυρά τίποτα από όλα αυτά. Υπέρμαχος της γυμναστικής και της υγιεινής διατροφής εδώ και πολλά χρόνια, η αρμένικης καταγωγής ριάλιτι σταρ, δεν χάνει την ευκαιρία να μοιράζεται με τους εκατομμύρια ανθρώπους που την ακολουθούν στα social media, όλα αυτά που κάνει για να διατηρεί αυτήν την καλλίγραμμη φιγούρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) στις

Πριν από λίγες μέρες η λιλιπούτεια celebrity ίδρυσε και το δικό της welness site στα χνάρια του GOOP, της Gnyneth Paltrow. Ένα από τα πρώτα θέματα του Poosh, το οποίο εκτός από το όνομα του site της είναι και το παρατσούκλι της κόρης της, Πενέλοπι, είναι μια σειρά 10λεπτων σετ γυμναστικής, τα οποία έχει σχεδιάσει η προσωπική γυμνάστριά της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) στις

Η personal trainer της Καρντάσιαν, Amanda Lee, κατέγραψε βήμα-βήμα στο site το πρώτο από τα 10λεπτα αυτά σετ. Αν τα ακολουθήσεις σωστά, σου υπόσχεται πιο σφιχτούς μηρούς, χέρια, στήθος και πόδια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) στις

ΟΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

Ορειβατικές ασκήσεις (30 δευτερόλεπτα x 2 φορές)
Ξεκινάς σε θέση πους απ. Ευθυγραμμίζεις τα γόνατα και την λεκάνη και ύστερα φέρνεις το ένα γόνατο λυγισμένο μπροστά μέχρι να έρθει κάτω από την λεκάνη σου. Με εκρηκτικές κινήσεις συνεχίζεις να φέρνεις εναλλάξ τα γόνατά σου κάτω από την λεκάνη.

 

Ποδηλατικές ασκήσεις (30 δευτερόλεπτα x 2 φορές)
Ξαπλώνεις ανάσκελα στο πάτωμα με την μέση σου να ακουμπάει καλά κάτω και τα χέρια να είναι κάτω από το κεφάλι σου. Σηκώνεις ψηλά τα γόνατά σου, έχοντάς τα λυγισμένα. Ύστερα φέρνεις εναλλάξ τους αγκώνες να ακουμπάνε το αντίθετο γόνατο.

 

Έλξεις Ποδιών (30 δευτερόλεπτα x 2 φορές)
Ξαπλώνεις ανάσκελα. Τοποθετείς τα χέρια σου δίπλα στον κορμό, με τις παλάμες να κοιτούν το πάτωμα. Σηκώνεις τα πόδια σου από το πάτωμα, κρατώντας τα γόνατα σε ευθεία θέση. Φέρνεις τα πόδια σου πάλι στο πάτωμα και ύστερα τα σηκώνεις ξανά, επαναλαμβάνοντας την ίδια κίνηση.

 

Καθίσματα σε σχήμα V (30 δευτερόλεπτα x 2 φορές)
Καθίσε με τα πόδια και τον κορμό σου να απέχουν από το πάτωμα, σχηματίζοντας ένα V. Φέρνεις τα γόνατά σου κοντά στο κορμό και μετά τα απομακρύνεις ξανά. Επαναλαμβάνεις την κίνηση αυτή, διατηρώντας το V σχήμα του σώματός σου.

 

Σανίδα (30 δευτερόλεπτα x 2 φορές)
Κάθεσαι σε θέση πους απ, για όσο μπορεί να αντέξει το σώμα σου, χωρίς να πονάει.

 

Πλάγια σανίδα (30 δευτερόλεπτα x 2 φορές για κάθε μεριά)
Ξεκινάς ξαπλωμένη στο πλάι έχοντας τα πόδια σου ενωμένα, το ένα πάνω στο άλλο, ενώ τοποθετείς τον πήχη του χεριού σου κάτω από τον ώμο. Σφίξε τον κορμό σου και σήκωσε την λεκάνη μέχρι το σώμα σου να είναι σε μια ευθεία γραμμή. Ύστερα αλλάζεις μεριά και επαναλαμβάνεις τις ίδιες κινήσεις.

Read More

And More