Η νέα συλλογή των adidas Originals by Alexander Wang ανατρέπει τα δεδομένα στη μόδα

Τα adidas Originals συνεχίζουν τη συνεργασία τους με τον διεθνούς φήμης fashion designer, Alexander Wang, και ανακοινώνουν την παρουσίαση της νέας συλλογής για το 2017. Από την 1 Μαρτίου η συλλογή θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά σε 7 καταστήματα παγκοσμίως στις παρακάτω πόλεις: Barneys Νέα Υόρκη, Colette Παρίσι, Antonioli Μιλάνο, Storm Κοπεγχάγη, Dover Street Market Τζίνζα, Boon the Shop Σεούλ και Joyce Χονγκ Κονγκ.

Από τις 4 Μαρτίου, η συλλογή θα βρίσκεται σε επιλεγμένα adidas Originals stores, στα Alexander Wang flagship stores και online στο www.adidas.com/originals καθώς και στο www.alexanderwang.com.

Η νέα συλλογή αποτελείται από 12 κομμάτια, με τις 3 χαρακτηριστικές ρίγες του brand να αποτυπώνονται με ανατρεπτικό τρόπο πάνω σε tracksuits, crop tops και shorts. Επαναπροσδιορίζοντας τη σχέση ανάμεσα στη μόδα και στο streetwear, η unisex συλλογή ρούχων και παπουτσιών των adidas Originals by Alexander Wang έχει εμπνευστεί από την ιδέα της ανατροπής των κοινά αποδεκτών κανόνων στη μόδα.

Η νέα σειρά Flip Pack, αποτελεί μια εμφανή αποδόμηση ολόκληρης της προσέγγισης του εμβληματικού logo των adidas Originals που γυρίζει ανάποδα, σε μια επαναστατική ματιά που αμφισβητεί τα καθιερωμένα. Όλα τα ρούχα της συλλογής, tracksuits, crop tops και shorts, είναι κατασκευασμένα από ένα ύφασμα ιδιαίτερης πλέξης και παρουσιάζονται σε μαύρο, dark indigo και maroon χρώμα.

Read More

And More