Λίπος στην κοιλιά; Πες αντίο με αυτά τα 4 ροφήματα

Το λίπος στην κοιλιά έχει γίνει η εμμονή μας, αυτό που μας “πονάει” του καλοκαιρινούς μήνες και το αρνητικό του σώματός μας που μας κρατάει μακριά από το μπικίνι… και λογικό μου φαίνεται! Βλέποντας καθημερινά όλα αυτά τα μοντέλα με τη λεγόμενη flat belly” σκας από τη ζήλια σου, ενώ ταυτόχρονα αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που κάνουν και έχουν γραμμωμένη και αδύνατη κοιλιά.

Πέρα από τους άπειρους κοιλιακούς που καθημερινά κάνουν, όλα τα μοντέλα και οι γνωστές celebrities ορκίζονται σε κάποια ροφήματα που αποβάλουν το φούσκωμα και το λίπος από αυτή την περιοχή. Κι όμως αυτό είναι ένα από τα μυστικά τους. Σαν γνήσιο κορίτσι του fitness, αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σου 4 από τα πιο γνωστά ροφήματα που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα με το σώμα σου και θα σε ικανοποιήσουν πίνοντάς τα. Για αυτό λοιπόν, πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωσε τα οφέλη από τα παρακάτω 6 ροφήματα.

1. Νερό με γεύση
Με τον όρο γεύση εννοώ το λεμόνι, τη μέντα και διάφορα αγνά υλικά, που μπορούν να πάρουν τη θέση της ζάχαρης. Είναι ένα εύκολο τρόπος να ενυδατώσεις το σώμα σου, να “γεμίσεις” το στομάχι σου, να απαλλαγείς από την κατακράτηση υγρών και κατ’ επέκταση να αποβάλλεις το φούσκωμα.

2. Smoothie με καρπούζι
Τα υψηλά επίπεδα νερού που χαρακτηρίζουν το καρπούζι το κάνουν ιδανική τροφή για σωστή ενυδάτωση. Είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, καθώς και σε ένα αμινοξύ που ονομάζεται αργινίνη. Έρευνες έχουν δείξει ότι η αργινίνη βοηθάει στη μείωση του σωματικού λίπους και στην αύξηση της μυικής μάζας.


3. Παγωμένο τσάι μέντας

Ένας συνδυασμός που μπορείς να δημιουργήσεις ακόμα και μόνη σου. Διασπά το λίπος από την κοιλιά, βοηθάει στη σωστή πέψη και αποβάλει το φούσκωμα.


4. Smoothie με ανανά

Αυτό το ιδανικό smoothie για τις διακοπές, περιέχει συστατικά που μπορούν να κάνουν την κοιλιά σου επίπεδη. Ο ανανάς περιέχει βρομελίνη, ένα ένζυμο που διευκολύνει την πέψη και αποβάλει το φούσκωμα. Τα υψηλά επίπεδα σε νερό θα σε απαλλάξουν από την κατακράτηση υγρών.

Δες εδώ μια δίαιτα για το λίπος στην κοιλιά!

Read More

And More