Μάθε τα μυστικά της πράσινης διατροφής! Το χρώμα της λεπτής σιλουέτας και της υγείας…

Τι είναι αυτό που κάνει τις πράσινες τροφές… πολύτιμες;
Τα πράσινα λαχανικά περιέχουν χλωροφύλλη, ίνες, λουτεΐνη, ζεαξανθίνη, ασβέστιο, φολικό οξύ, βιταμίνη C, ασβέστιο, και β-καροτένιο. Οι θρεπτικές ουσίες που βρέθηκαν σε αυτά τα λαχανικά:

– Μειώνουν τους κινδύνους του καρκίνου
– Βοηθούν στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και των επιπέδων της LDL χοληστερόλης
– Διευκολύνουν την πέψη
– Βοηθούν επίσης την όραση
– Καταπολεμούν τις επιζήμιες ελεύθερες ρίζες και
– Ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα

Μελέτες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση πολλών λαχανικών είναι εξαιρετικά υγιεινή συνήθεια. Προσπάθησε να τρως περίπου 3 έως 5 μερίδες καθημερινά. Τα φρούτα είναι επίσης μια καλή πηγή φυτικών ινών, βιταμινών, και ανόργανων ουσιών. Καλό είναι να συμπεριλαμβάνεις στην καθημερινή σου δφιατροφή 2 με 3 μερίδες φρούτων.

Read More

And More