Μεγάλος Διαγωνισμός από τα MISKO Ολικής Άλεσης

Το να κάνεις μια καλή και ισορροπημένη διατροφή είναι πολύ σημαντικό. Τα MISKO Ολικής Άλεσης θέλοντας να ανταμείψουν την προσπάθειά σου, δημιούργησαν για εσένα έναν Διαγωνισμό που χαρίζει στην στιγμή δεκάδες δώρα, που θα γίνουν σύμμαχοί σου στην καθημερινή προσπάθειά σου για μια ισορροπημένη διατροφή.

Mπες στο site Oλικής Άλεσης της MISKO, πάρε μέρος στον Μεγάλο Διαγωνισμό και ανακάλυψε μοναδικές συνταγές με Ολικής!

Ο Διαγωνισμός έχει ξεκινήσει από τις αρχές Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 31 Οκτωβρίου 2015.

Πώς συμμετέχεις;
Είναι απλό. Βρίσκεις τις ειδικές συσκευασίες ζυμαρικών MISKO Ολικής Άλεσης με το κίτρινο αυτοκόλλητο με την ένδειξη «Διαγωνισμός», μπαίνεις στο www.misko.gr/olikis-alesis/contest/ και συμπληρώνεις τον κωδικό που βρήκες στο ειδικό πεδίο.

Εναλλακτικά μπορείς να στείλεις τον μοναδικό κωδικό σου μέσω SMS στο 19599. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των συμμετοχών που σημαίνει ότι μπορείς να πάρεις μέρος στον Διαγωνισμό όσες φορές θέλεις, αρκεί να έχεις κάθε φορά και άλλο κωδικό.

ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ
Τα δώρα των MISKO Ολικής Άλεσης περιλαμβάνουν: 8 ποδήλατα πόλης, 20 ρολόγια χειρός fitness ενώ 40 τυχεροί κερδίζουν τα ζυμαρικά MISKO Ολικής Άλεσης της χρονιάς!

Ανακάλυψε στο http://www.misko.gr/suntages/olikis_alesis/ τις δεκάδες μοναδικές και νόστιμες συνταγές, που θα γίνουν ο καλύτερος σύμμαχος σου για μια πιο ισορροπημένη διατροφή!

Πάρε κι εσύ μέρος και κέρδισε στην στιγμή!

Read More

And More