Miley Cyrus: Έτσι “έχτισε” το κορμί που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό

Αν εκεί που “σκρόλαρες” στο instagram έτυχε να δεις φωτογραφίες από τις τελευταίες συναυλίες της Miley Cyrus, δεν μπορεί παρά να θαύμασες το καλλίγραμμο σώμα της, που ταιριάζει τέλεια με την ενέργεια που έχει πάνω στη σκηνή.

Αν και η διάσημη τραγουδίστρια, είναι υπέρμαχος της ισορροπημένης διατροφής και της υγιεινής ζωής, φαίνεται πως το 2019 ανέβασε κι άλλο τον πήχη στην ρουτίνα της γυμναστικής της για να μπορεί να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή στη σκηνή, όσο κάνει τις περίτεχνες χορογραφίες της.

Έχοντας ως σημείο έναρξης την χορτοφαγική διατροφή σε συνδυασμό με την αγάπη της για την γιόγκα και τις πιλάτες, η Cyrus δουλεύει σκληρά για να διατηρεί την μισχοειδή φιγούρα της.

 

Η ρουτίνα που ακολουθεί για την γυμναστική της

Η Αμερικανίδα καλλιτέχνης άρχισε να κάνει πιλάτες το 2013 και έκτοτε δηλώνει μεγάλη φαν του συγκεκριμένου είδους άσκησης. Υπήρχε μάλιστα, μια περίοδος στη ζωή της, που πήγαινε σχεδόν καθημερινά για μάθημα πιλάτες, ενώ εγκατέστησε και στούντιο στο σπίτι της. Σύμφωνα με την πρώην προσωπική της γυμνάστρια, Mari Winsor, η Cyrus κάνει μια ποικιλία ασκήσεων πιλάτες για 30 περίπου λεπτά.

Η μεγάλη της αγάπη όμως είναι η γίογκα, σε σημείο μάλιστα που κάνει 2 ώρες την ημέρα, έξι μέρες την εβδομάδα. Το είδος γιόγκα που προτιμά η νεαρή τραγουδίστρια, είναι η Ashtanga, που επικεντρώνεται στην δύναμη και την καρδιαγγειακή ευεξία, μέσω ασκήσεων αναπνοής. Το 2016 έκανε ένα διάλειμμα 10 ημερών από την γιόγκα, αλλά δήλωσε αργότερα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, πως αυτό δεν πρόκειται να το ξανακάνει ποτέ.

Μέχρι και ο σύζυγός της θαυμάζει τους σμιλεμένους κοιλιακούς της, τους οποίους μάλστα, εκθείασε και με μια φωτογραφία στο instagram, παρομοιάζοντας τους με τα χελωνονιντζάκια. Πολλές από τις ασκήσεις που κάνει η Cyrus, επικεντρώνονται στην ενδυνάμωση του κορμού της. “Πρέπει να μάθεις, όχι μόνο πως να σφίγγες την κοιλιά σου, αλλά και πως να την τραβάς όσο περισσότερο προς τα μέσα γίνεται”, δήλωσε σε συνέντευξή του, ο δάσκαλος που της κάνει πιλάτες. “Το να κάνεις 40 κοιλιακούς την ημέρα δεν πρόκειται να σε βοηθήσει από μόνο του”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Abs like a ninja turtle 🐢

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liam Hemsworth (@liamhemsworth) στις

Ακόμα όμως και όταν δεν γυμνάζεται, η Miley Cyrus, προσπαθεί να ενσωματώνει την άσκηση μέσα στην ημέρα της με εναλλακτικούς τρόπους. Τη αρέσει πολύ να κάνει ποδήλατο στην πόλη, αλλά και να βγάζει βόλτα τα 7 σκυλιά της ή ακόμα καλύτερα να χορεύει ασταμάτητα πάνω στην σκηνή.

Η διατροφή που ακολουθεί

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει μεγάλη αγάπη για τα ζώα και ακολουθεί βίγκαν διατροφή από το 2014. Αυτό σημαίνει ότι δεν τρώει κρέας, ψάρι, γαλακτοκομικά και αυγά ή οτιδήποτε άλλο συνδέεται με ζωικά προϊόντα. “Με το να μην καταναλώνω ζωικά προϊόντα, έχω προστατέψει τον οργανισμό μου από διάφορες αρρώστιες”, δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της το 2018. Μάλιστα και ο γάμος της με τον Liam Hemsworth, είχε αποκλειστικά βίγκαν μπουφέ.

Από το 2012 έβγαλε εντελώς από την διατροφή της την γλουτένη και τα γαλακτοκομικά, γεγονός στο οποίο οφείλεται, όπως ισχυρίζεται η ίδια, η απώλεια κιλών αλλά και η τόνωση του σώματός της. Η Cyrus βοηθήθηκε με αυτού του είδους την διατροφή, επειδή έχει δυσανεξία στην λακτόζη και παρόλο που στο παρελθόν έχει παροτρύνει του φαν της να κάνουν το ίδιο, είναι πολύ σημαντικό να συμβουλευτείς ένα γιατρό, πριν αλλάξεις τόσο δραστικά την διατροφή σου.

Read More

And More