Ο τρόπος να αποκτήσεις κοιλιακούς… βρίσκεται ήδη στο ψυγείο σου!

Μπορεί να ανήκεις στη κατηγορία των fitness freak. Μπορεί από την άλλη να είσαι άνθρωπος της τελευταίας στιγμής και να κοπιάζεις τώρα να αποκτήσεις την τέλεια γραμμωμένη κοιλιά για το καλοκαίρι. Έχεις σκεφτεί όμως ότι εκτός από την άσκηση υπάρχουν πολλές τροφές που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τον κόπο σου; Ή μήπως ανήκεις στην κατηγορία των κοριτσιών που υποκύπτουν σε κάθε λιχουδιά και έπειτα ευελπιστούν να το ”σώσουν” στο γυμναστήριο;

Όπως και να έχει, θα σου εκμυστηρευτώ 5 μαγικά τρόφιμα και θα σε ενημερώσω πως αυτά βοηθούν στην επίτευξη των τέλειων κοιλιακών που πάντα ήθελες να αποκτήσεις.

Γιαούρτι
Ένα προβιοτικό προϊόν που καταπολεμάει το λίπος στη κοιλιά. Περιέχει μεγάλη ποσότητα ασβεστίου και πρωτεΐνης.

Δημητριακά ολικής αλέσεως
Ο πιο υγιεινός τρόπος να υιοθετήσεις τους υδατάνθρακες στη διατροφή σου. Μειώνει το λίπος και την αίσθηση πείνας.

Σπαράγγια
Οι πράσινοι μίσχοι είναι πλούσιοι σε πρεβιοτικές ίνες, ένα συστατικό που καταπολεμά το φούσκωμα στη περιοχή της κοιλιάς.

Αμύγδαλα
Έχουν την ικανότητα να προλαμβάνουν τη δυσκοιλιότητα και το φούσκωμα. Είναι μια καλή πηγή πρωτεϊνών και βοηθούν στη σταθεροποίηση των επιπέδων σακχάρου του αίματος.

Πράσινο τσάι
Περιέχει καφεΐνη και αντιοξειδωτικά. Η καφεΐνη εμποδίζει την κούραση και σου προσφέρει ενέργεια κατά τη διάρκεια της άσκησης, ενώ τα αντιοξειδωτικά μειώνουν κατά πολύ τα επίπεδα λίπους στην κοιλιά.

Read More

And More