Οι 5 δικαιολογίες που χρησιμοποιείς για να αποφύγεις τη γυμναστική!

Κάποιες φορές μου αρέσει να δίνω έναν ανάλαφρο αέρα στην κουβέντα μας, να σε κάνω για λίγο να ξεχαστείς και να γελάσεις. Έτσι αποφάσισα να σου παρουσιάσω μια – μια τις δικαιολογίες που τείνουμε να χρησιμοποιούμε, με σκοπό να αποφύγουμε τη γυμναστική και να χαλαρώσουμε για λίγο στον καναπέ μας. Ποιες είναι αυτές; Πάμε να δούμε!

“Δεν έχω χρόνο”
Συγγνώμη που θα σου το πω, αλλά σίγουρα μπορείς να ξεκλέψεις 30 λεπτά τουλάχιστον και να τα αφιερώσεις στο σώμα σου. Δεν χρειάζεται καν να βγεις από το σπίτι. Μπορείς να κάνεις ασκήσεις γυμναστικής στο δικό σου χώρο και να εξοικονομήσεις χρόνο!

Δες ΕΔΩ τις ασκήσεις!

“Δεν θέλω να χαλάσω τα μαλλιά μου”
Αγαπητή μου φίλη μην ανησυχείς, καθώς έχω επηρεαστεί πολλές φορές κι εγώ από αυτή τη δικαιολογία. Το θέμα όμως ποιο είναι; Ότι τα μαλλιά μπορούμε να τα ξαναφτιάξουμε εύκολα, ενώ ένα αγύμναστο σώμα θα μας πάρει πολύ περισσότερο χρόνο για να επαναφέρουμε σε φόρμα.

“Θα βγω για ποτό”
Φυσικά και πρέπει να διασκεδάζεις και να περνάς χρόνο με τα δικά σου άτομα. Μπορείς όμως να πας πρώτα στο γυμναστήριο και μετά να απολαύσεις τη βόλτα σου. Παρόλα αυτά μην αγχώνεσαι γιατί οι περισσότερες έχουμε πει αυτή τη φράση!



“Είμαι πιασμένη”

Αυτό είναι το θέμα, ότι η γυμναστική σε βοηθάει να ξεπιαστείς. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο αυτό που λένε ότι αν πιαστείς στο γυμναστήριο, κάνε τις ίδιες ασκήσεις την επόμενη μέρα και ο πόνος θα φύγει.

 

“Δεν μπορώ να το κάνω”
Σίγουρα μπορείς να τα καταφέρεις και να ολοκληρώσεις μια άσκηση. Αυτό που μας κρατάει μακριά από τη γυμναστική δεν είναι η μειωμένη σωματική αντοχή, αλλά η έλλειψη της θέλησης.

Read More

And More