Priyanka Chopra: Έτσι διατηρεί την εντυπωσιακή φιγούρα της

Η Priyanka Chopra μπορεί να είναι νέο πρόσωπο στο Χόλιγουντ, αλλά έχει χρειαστεί να παίξει σωματικά απαιτητικούς ρόλους, τόσο στην πατρίδα της την Ινδία όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ως αποτέλεσμα, η σταρ του Bollywood ξέρει πως να παραμείνει σε φόρμα και οι συχνές της εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί απαιτούν να είναι στην καλύτερη φυσική κατάσταση που μπορεί. “Πρέπει να μείνω πολύ ενεργή και ευκίνητη επειδή κάνω μόνη μου τις επικίνδυνες σκηνές”, ανέφερε στο περιοδικό Women’s Health. “Εγώ κάνω όλες τις μάχες στις ταινίες μου. Εμπιστεύομαι το σώμα μου και τα ένστικτά μου”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Ωστόσο, η Chopra είναι εκπληκτικά ρεαλιστική όσον αφορά το πρόγραμμα διατροφής και άσκησης που ακολουθεί, παραδεχόμενη ότι αρνείται να κάνει δίαιτα, ενώ προτιμά την γιόγκα από πιο σκληρά προγράμματα γυμναστικής.
Το μάντρα της; «Δεν ακούω το σώμα μου, το σώμα μου με ακούει».

Ακούγεται σαν ένα πρόγραμμα εκγύμνασης και διατροφής που μπορούμε κι εμείς να ακολουθήσουμε.

Η διατροφή της

Η Chopra ήταν πάντα ειλικρινής όσο αφορά το γεγονός ότι έχει ούτως ή άλλως καλό μεταβολισμό. “Ευτυχώς δεν έχω την τάση να παίρνω βάρος και μπορώ να τρώω όσο θέλω, κάτι που είναι μια ευλογία σε αυτόν τον κλάδο”, δήλωσε στους Times της Ινδίας. Ως αποτέλεσμα, δεν κάνει δίαιτα. “Δεν κάνω πραγματικά μια δίαιτα. Αν βάλω μερικά κιλά αρχίζω να τρώω σαλάτα, πρωτεΐνες και σούπες. Διαφορετικά, αν αισθάνομαι ότι είμαι σε καλή κατάσταση, είμαι εντάξει με cheeseburgers και pizza”.

Όταν αποφασίζει να ξεφύγει, έχει κάποια φαγητά που απολαμβάνει να τρώει. “Δεν χρειάζεται να λιμοκτονείτε. Μου αρέσει να τρώω πίτσες και μπιφτέκια”. Ενώ η Chopra, λέει ότι τρώει υγιεινά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, παραδέχεται ότι τα Σαββατοκύριακα ξεφεύγει τρώγωντας σοκολάτες, κέικ αλλά και tandoori, ένα παραδοσιακό ινδικό φαγητό.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Η καθημερινή διατροφή της Ινδής σταρ, επικεντρώνεται σε λαχανικά, φρούτα και άφθονο νερό, ενώ αποφεύγει τα “λιπαρά τρόφιμα”. “Η καθημερινή μου διατροφή αποτελείται από φαγητά όπως chapati, λαχανικά, σούπες, σαλάτες, ρύζι, dal και πολλά φρούτα. Επίσης, πίνω πολλούς χυμούς και νερό. Στην πραγματικότητα, το νερό είναι απαραίτητο για όλους, τουλάχιστον 10 ποτήρια ημερησίως, συχνά το υπερβαίνω αυτό, αλλά κάνει θαύματα στο δέρμα”.

Η γυμναστική της

Δεν έχει εμμονή με την γυμναστική. Προτιμά να γυμνάζεται για να για να παραμείνει σε φόρμα και όχι για να χάσει βάρος. “Δεν είμαι παθιασμένη με το γυμναστήριο, αλλά ασκούμαι τακτικά για να διατηρήσω το σώμα μου. Πρέπει να γυμνάζεσαι για να είσαι υγιής και όχι για να φοράς μικρότερο νούμερο στα ρούχα”, έχει δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της, προσθέτοντας ότι οι προπονήσεις της συνήθως διαρκούν περίπου μία ώρα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Όταν ασκείται προτιμά την αερόβια γυμναστική, το spinning και την γιόγκα που την χαλαρώνει και την ηρεμεί.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Επιμένει όμως, ότι δεν είναι πολύ αυστηρή  με την γυμναστική. “Έχω σπουδαία ινδικά γονίδια! Είμαι τεμπέλα και επωφελούμαι του γεγονότος ότι έχω πολύ καλό μεταβολισμό. Αν παχύνω, θα γυμναστώ, μου αρέσει φαγητό και δεν μου αρέσει το γυμναστήριο και εφ ‘όσον έχω αυτήν την εικόνα χωρίς να γυμνάζομαι σκληρά, γιατί να κάτσω να σκάσω. “

Read More

And More