Προσωπική ζωή και πρωταθλητισμός! Πόσο εύκολα συνδυάζονται;

Το πρόγραμμα ενός αθλητή που κάνει Πρωταθλητισμό είναι επίπονο και απαιτεί πολλές θυσίες. Και το πρώτο πράγμα που θυσιάζεις είναι την προσωπική σου ζωή.

Στο πλαίσιο μιας υγιούς και ισορροπημένης ζωής όμως, υπάρχουν και οι προσωπικές σχέσεις. Δηλαδή η σχέση με το σύντροφό σου, η οποία δοκιμάζεται όταν ένας από τους δυο κάνει πρωταθλητισμό.

Σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ πιο δύσκολο γι’ αυτόν που μένει πίσω, καθώς το μυαλό του αθλητή απασχολείται με το στόχο που έχει κάθε φορά.

Τι γίνεται όμως με το έτερον ήμισυ; Είναι μια πολύ επίπονη διαδικασία που όμως με κατανόηση και από τις δυο πλευρές ξεπερνιέται και δυναμώνει τη σχέση. Τα ταξίδια είναι συχνά και έτσι λείπουμε αρκετές μέρες από το σπίτι. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο υπολογιστής και το skype είναι το μέσο που σου δίνει τη δυνατότητα να νιώσεις λίγο κοντά στον σύντροφό σου, έστω και με αυτό τον έμμεσο τρόπο επικοινωνίας και επαφής.

Πάντα βέβαια -ίσως και λόγω του χώρου που κινούμαι- δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον που δεν έχει σχέση με τον αθλητισμό ή που τουλάχιστον δεν κατανοεί και δεν σέβεται αυτό που κάνω. Άλλωστε η Βίκυ πάει πακέτο με τον τρόπο ζωής της, τον αθλητισμό, τα ταξίδια… κάτι που όποιος είναι μαζί μου το γνωρίζει εξ αρχής.

Βίκυ

/

Read More

And More