Σου αρέσει η Yoga; Πρέπει οπωσδήποτε να πας σε αυτό το event

Επειδή μου αρέσει να σε κρατάω ενήμερη και διαβασμένη για ό,τι νέο υπάρχει, φρόντισα να μάθω για ένα μοναδικό event, που πρέπει οπωσδήποτε να είσαι παρών! Τί θα κάνεις την Κυριακή στις 5 Ιουνίου; Αν σου αρέσει η Yoga σημείωσε από τώρα στην ατζέντα σου ότι εκείνη την ημέρα θα την αφιερώσεις στον εαυτό σου, γυμνάζοντας το σώμα σου, χαλαρώνοντας το πνεύμα σου και βοηθώντας τους συνανθρώπους σου. Με ποιον τρόπο; Μέσω του Soul Yoga Event που δημιουργείται φέτος για πρώτη φορά και έχει ως στόχο να διασκεδάσεις, να γυμναστείς, να συνεισφέρεις και φυσικά να χαλαρώσεις.

Αυτόν τον Ιούνιο κάνουμε για πρώτη φορά Yoga Για την Ψυχική Υγεία. Στόχος μας είναι να απολαύσουμε όλα τα οφέλη που προσφέρει στην ψυχική μας υγεία, αλλά και να προσφέρουμε βοήθεια στους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρές ψυχοκοινωνικές δυσκολίες. Με τη διοργάνωση του Κέντρου Yoga & Pilates “TheTree of Life” και έμπειρων δασκάλων Yoga, σε έναν νέο, εντυπωσιακό πολυχώρο τέχνης και ψυχαγωγίας, το PIREE, κάνουμε πέντε διαφορετικά μαθήματα Yoga, απολαμβάνουμε το τσάι ή τον καφέ μας, μπαίνουμε σε κλήρωση για πολλά δώρα που προσφέρουν οι χορηγοί της εκδήλωσης και ταυτόχρονα ενισχύουμε την ΠΕΨΑΕΕ, ώστε να συνεχίσει να υποστηρίζει τα άτομα με σοβαρές ψυχοκοινωνικές δυσκολίες.

Θα είμαστε όλοι εκεί από τις 10:00 μέχρι τις 15:00!

Συμμετέχοντες Δάσκαλοι
Νίκος Φλωράκης / YogaWorks
Ιωάννα Κολιακουδάκη / Vinyasa Flow Yoga
Φένια Βραχά / Vinyasa Flow Yoga
Βούλα Μπόλου / Iyengar Yoga

Συντονιστής Gong Bath Σταύρος Σαχλάς

Ελάχιστη Συνεισφορά: 5 ευρώ

* Αφορά συμμετοχή σε όλα τα μαθήματα και τις κληρώσεις. Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν υπέρ των σκοπών της Πανελλαδικής Ένωσης για την Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση και την Επαγγελματική Επανένταξη ατόμων που αντιμετωπίζουν σοβαρές ψυχοκοινωνικές δυσκολίες.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164