Elisabetta Canalis! Ποια είναι τα fitness μυστικά ενός τέλειου σώματος…

Είναι άλλη μια απόδειξη πως ο Θεός έχει έμπνευση όταν δημιουργεί τις Ιταλίδες. Το καμάρι των Ιταλών με καριέρα στην τηλεόραση αλλά και το modeling, η Elisabetta Canalis ή αλλιώς Eli, όπως αγαπούν να τη φωνάζουν οι συμπατριώτες της έγινε περισσότερo γνωστή σε εμάς, αλλά και όλο τον κόσμο σαν το κορίτσι του George Clooney.

Κι αν αυτό από μόνο του αρκεί για να σου δημιουργήσει φθόνο (ξεπέρασέ το γιατί αυτή η σχέση είναι ήδη παρελθόν), τότε μπορεί να γίνεις έξαλλη με την υπέροχη σιλουέτα της. Ποια είναι όμως τα μυστικά της; Τι κάνει για να διατηρείται σε φόρμα;

Έχει ατέλειες… Αμέ!
Η (πρώην) επίσημη αγαπημένη του George επιμένει πως δεν είναι τέλεια. Έχει και αυτή τις ατέλειες και τα “ψεγάδια” που παρατηρούν όλες οι γυναίκες στον καθρέφτη τους.
“Δεν έχω πάντα τους τέλειους κοιλιακούς! Έχω κυτταρίτιδα όπως κάθε γυναίκα” αναφέρει σε συνέντευξή της σε Ιταλικό περιοδικό. Βέβαια μια ματιά στις διάφορες εμφανίσεις της με μαγιό, μάλλον την διαψεύδει…

Photo Source: Splash

Όπως έχει δηλώσει η Eli σιχαίνεται τα skinny μοντέλα και ιδιαίτερα την επιρροή που μπορεί να έχουν στις γυναίκες. “Είναι φορές που ξεφυλλίζοντας ένα περιοδικό και βλέποντας τα αδύνατα μοντέλα, αναρρωτιέμαι τι επιρροή μπορούν να έχουν σε ανασφαλή άτομα” αναφέρει στο περιοδικό Chi της Ιταλίας.

Εκείνο που έχει εκείνη να σε συμβουλέψει είναι να ξεχάσεις τα περιοδικά, γιατί είναι ένας κόσμος που δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα. “Για να πειστείς, βγες εκεί έξω και παρατήρησε πως οι άνδρες προτιμούν τις υγιείς, πραγματικές γυναίκες με πιασίματα”!

Ποια είναι η δίαιτα της;
Η Elisabetta αναφέρει με περισσή περηφάνεια πως δεν έχει κάνει δίαιτα ποτέ (και γιατί άλλωστε;). Πριν από μερικά χρόνια χρειάστηκε βέβαια να προσέξει λίγο τη διατροφή της, αφού έκοψε το τσιγάρο. Σε γενικές γραμμές αναφέρει πως διατηρείται σε φόρμα επιλέγοντας ασιατική κουζίνα με πολύ ρύζι και σόγια που την κρατά πάντα σε φόρμα.

Η sporty Eli

Το μυστικό για το υπέροχο σώμα της όμως είναι αλλού. Λατρεύει τα σπορ και δεν χάνει ευκαιρία να επιδοθεί σε κάποιο από αυτά. Aκόμη κι όταν βρισκόταν με τον star του Ηollywood σε ρομαντικές διακοπές. Ο φακός των paparazzi τους απαθανάτισε πριν ένα χρόνο στην ιταλική πόλη Laglio να απολαμβάνουν μια τονωτική ποδηλατάδα. Και όπως μπορείς να καταλάβεις δεν ήταν η ρομαντική χαλαρή βόλτα στην εξοχή, αλλά μια πρώτης τάξεως γυμναστική…

Photo Source: Splash

Η καθημερινή της όμως λατρεία είναι άλλη. Η ιππασία είναι η μεγάλη της αγάπη και αυτό που την κρατάει σε φόρμα. “Διατηρούμαι πάντα σε φόρμα επειδή γυμνάζομαι. Κάνω ιπασσία!” αναφέρει σε δήλωση της.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με τα ιταλικά περιοδικά η Ιταλίδα πρώην αγαπημένη του George Clooney επιδίδεται συχνά πυκνά στο Kick Boxing. Μια ώρα από την έντονη αυτή εξάσκηση καίει για την Eli μέχρι και 1450 θερμίδες.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Bίκυ Κουλιανού Ελένη Φουρέιρα Gisele

Shakira Παναγιώτα Βλαντή Courteney Cox

And More