Επίπεδη κοιλιά: 8 διάσημες μοιράζονται τα δικά τους πρακτικά μυστικά

Είναι αυτή η περίοδος που τα τζιν επανέρχονται στην καθημερινότητα σου. Τα κατέβασες από την ντουλάπα, τα δοκίμασες, όμως, προτού φύγεις από το σπίτι για τη δουλειά κάπου ζορίστηκες: το φερμουάρ δεν έκλεινε με ευκολία. Ναι, η στιγμή να αποκτήσεις ξανά επίπεδη κοιλιά έφθασε. Αν δεν θες να ξεκινήσεις δίαιτα ή να ακολουθήσεις αυστηρούς κανόνες που θα σε δυσκολέψουν, τότε ίσως μπορείς να εφαρμόσεις μερικά από τα μυστικά που σήμερα θα μοιραστούν μαζί σου 8 καλλίγραμμα κορίτσια!

Jennifer Lopez

(@jlo)

Η σταρ που θαυμάζεις για το σώμα της, όσο το δικό σου αφήνεται στις μελωδίες της δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Ούτε, φυσικά, την προπόνηση και την διατροφή της. Όσον αφορά την εντυπωσιακή της κοιλιά; Η εκρηκτική Λατίνα σταρ φροντίζει να εξοπλίζει το βραδινό της με βιολογικά φρούτα και λαχανικά, ενώ όταν προηγείται μία δυναμωτική προπόνηση με ροκανίσματα κοιλιακών, η ίδια γεμίζει το πιάτο της με στήθος κοτόπουλου και ασπράδι αβγού, για να εφοδιάσει τον οργανισμό της με την απαραίτητη πρωτείνη. 

Elle MacPherson

(@ellemacphersonofficial)

Το “The Body” με καταγωγή από την Αυστραλία φροντίζει πολύ το σώμα της, ακόμα και μετά την απόφαση της να εγκαταλείψει οριστικά τις επιδείξεις και τα show μόδας. Το βλέπεις. Προτιμάει να καταναλώνει αρκετά συχνά αλκαλικές τροφές, φρούτα εποχής στη φυσική τους μορφή, ενώ ταυτόχρονα έχει ετοιμάσει μαζί με τον διατροφολόγο της ένα εξατομικευμένο διατροφικό πλάνο που διατηρεί τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σταθερά κατά τη διάρκεια της ημέρας – παράγοντα, που όταν διαταραχθεί, κάνει την κοιλιά σου να φουσκώνει… ανεπανόρθωτα. 

Rosie Huntington – Whiteley

(@rosiehw)

Το πρώην μοντέλο εσωρούχων της Victoria’s Secret δεν θα μπορούσε να μην διαθέτει μία εντυπωσιακά επίπεδη κοιλιά. Υπεύθυνος για το αποτέλεσμα που βλέπεις στην φωτογραφία; H απόφαση της να αφαιρέσει εντελώς από το μενού της το κόκκινο κρέας και να ακολουθεί που και που ένα σύντομο μασάζ στην περιοχή της κοιλιάς, το οποίο την απαλλάσσει από το ενοχλητικό φούσκωμα.

Adriana Lima

(@adrianalima)

Γυμνάζει κάθε μυ του σώματος της, όμως, στην κοιλιά, δεν κάνει υπερβολές. Γιατί, ξέρει ότι οι ατελείωτοι κοιλιακοί δεν της εξασφαλίζουν ότι το λίπος στη συγκεκριμένη περιοχή θα διασπαστεί. Συνδυαστικά, λοιπόν, με την Workout Routine της, η Adriana ετοιμάζει ένα εύκολο smoothie με αβοκάντο, γιαούρτι και μέλι και το απολαμβάνει αντί για βραδινό.

Gwyneth Paltrow

(@gwynethpaltrowdiaries)

Έχει δοκιμάσει τα πάντα, ξέρει τα wellness trends καλύτερα από κάθε άλλον και γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι ο σύμμαχος της, για να διατηρήσει τη slim φιγούρα της. Πριν μερικά χρόνια, λοιπόν, ανακάλυψε ότι η κοιλιά της δεν αντιδρά και τόσο φιλικά απέναντι σε προϊόντα με γλουτένη, γεγονός που την έκανε να πάρει άμεσα την απόφαση να αφαιρέσει το συγκεκριμένο συστατικό από τη διατροφή της. Αποτέλεσμα; Αντίο, περιττό φούσκωμα. 

Miley Cyrus

(@mileycyrus)

She was born to run, το τρέξιμο, όμως, δεν είναι το μοναδικό της τρικ για να διασπά το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς. Μετά το μεσημέρι, η Miley εξαφανίζει από την κουζίνα της τα ζυμαρικά, τα οποία όσο θελκτικά και αν της κλείνουν το μάτι, δεν την παρασύρουν, ώστε να τα καταναλώσει, λίγες ώρες πριν πέσει για ύπνο. Γιατί, η ενέργεια θα γίνει λίπος και γνωρίζεις πολύ καλά σε ποια περιοχή θα συσσωρευτεί.

Hailey Bieber

(@haileybieber)

Προβιοτικά! Η λέξη – κλειδί στη διατροφή της Mrs. Bieber και στην προσπάθεια της να αποκτήσει επίπεδη κοιλιά. Μπορεί να μην τρελαίνεται για το γιαούρτι ως σνακ, όμως, όταν το συνδυάζει με ξηρούς καρπούς, μέλι, φρούτα που αγαπάει, λαχανικά – ακόμα και όταν το προσθέτει ως συνοδευτικό στο κυρίως της – ο ουρανίσκος της είναι ευτυχισμένος. Το ίδιο και το στομάχι της, το οποίο, εκτός από το καθημερινό Cardio 30 λεπτών, έχει άλλον ένα σύμμαχο εναντίον της διάσπασης του τοπικού λίπους.

Cindy Crawford

(@cindycrawford)

Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα αυτή! Ούτε η ίδια, αλλά ούτε και η εντυπωσιακή άσκηση “σανίδα” που εκτελεί σε κάθε της πρόγραμμα γυμναστικής, το μυστικό της, δηλαδή, για να διατηρεί την κοιλιά της επίπεδα. Παράλληλα, η ίδια δηλώνει φανατική του πράσινου τσαγιού. Φυσικός λιποδιαλυτής, ειδικά για εκείνο που συσσωρεύεται στην περιοχή της κοιλιάς. 

 

And More