Γιάννης Σπαλιάρας: Η γυμναστική είναι ο ωραίος εθισμός μου!

Είναι ίσως εκνευριστικό πόσο αψεγάδιαστο μπορεί να είναι το σώμα του Γιάννη Σπαλιάρα. Αν όμως μιλήσει κανείς μαζί του, θα καταλάβει πως η γυμναστική και σωστή διατροφή είναι στο αίμα του από τότε που ήταν μικρό παιδί. “Μικρός ήμουν στη γυμναστική ακαδημία. Έχω συνηθίσει να γυμνάζομαι και να τρέφομαι σωστά από μικρή ηλικία!”

Με πλήρη αυθορμητισμό παραδέχεται πως δεν έχει χρειαστεί να κάνει ποτέ θυσίες στη διατροφή του. Αν και δεν είναι fan των τηγανητών και των γλυκών, τα οποία και αποφεύγει, δεν λέει όχι σε ένα σουβλάκι ή ένα λαχταριστό κομμάτι πίτσα: “Όταν θέλω να φάω πίτσα ή σουβλάκι το τρώω, δεν θα το στερηθώ. Αν γυμνάζεσαι κάθε μέρα μπορείς να κάνεις μια φορά την εβδομάδα μια παρασπονδία”. Άλλωστε ο Γιάννης δεν έκρυψε ποτέ ότι τρώει πολύ. “Τρώω μεγάλες ποσότητες, αλλά αποφεύγω τα λιπαρά και γυμνάζομαι πολύ. Έτσι έχω γρήγορο μεταβολισμό!”

Ζητήσαμε να βρούμε μια αδυναμία, ένα φαγητό στο οποίο να μην μπορεί να αντισταθεί. “Αν βρω πατάτα τηγανητή στο χέρι και τηγανισμένη σε ωραίο λάδι θα τη φάω”.

Η γυμναστική είναι ο εθισμός του


Η γυμναστική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς του. Ακόμη και στο σπίτι του έχει βάρη και όργανα γυμναστικής. “Πηγαίνω στο γυμναστήριο, αλλά έχω και στο σπίτι πισίνα και όργανα και το μοιράζω. Επειδή τα βάρη που έχω σπίτι δεν με καλύπτουν, πηγαίνω και στο γυμναστήριο”. Απολαμβάνει το κολύμπι, αλλά και το τρέξιμο, ενώ συχνά πυκνά παίζει και μπάσκετ.
“Χρησιμοποιώ συμπληρώματα διατροφής, αλλά πολύ απλά πράγματα. Πρωτεΐνη και βιταμίνες. Γυμνάζομαι πάρα πολλά χρόνια και δεν τα έχω ανάγκη”.

Οι συμβουλή του σε σένα

“Δεν είμαι υπέρ της δίαιτας. Καλό είναι όλοι να γυμνάζονται όλο το χρόνο. Συνήθως οι Έλληνες και οι Ελληνίδες παθαίνουν ένα αμόκ το Μάιο και τρέχουν στους διατροφολόγους. Τελευταία στιγμή δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Καλό είναι να μπουν σε αυτήν τη διαδικασία όλο το χρόνο. Επίσης, αν μπεις σε αυτό το τρυπάκι δεν είναι και τόσο δύσκολο. Στην αρχή είναι λίγο άβολο. Μετά γίνεται τρόπος ζωής. Για μένα είναι τρόπος ζωής, δεν μπορώ να μην πάω. Είναι ένας ωραίος εθισμός που έχω”
Δεν του αρέσουν οι πολύ γυμνασμένες γυναίκες
“Γενικά δεν μου αρέσουν οι πολύ γυμνασμένες γυναίκες. Οι μυς δεν είναι πολύ σέξι σε μια γυναίκα νομίζω. Αλλά εξαρτάται, δεν υπάρχουν κανόνες. Υπάρχουν αθλήτριες που είναι πολύ σέξι”.
Όσο για την γυναίκα που θαυμάζει για το σώμα της, αναφέρει το “κορμί”, όπως χαρακτηριστικά αποκαλούσαν την Elle McPherson. “Η Elle McPherson θα παραμείνει για πάντα το κορμί. Δεν είναι τυχαίο το παρατσούκλι που της έχει αποδοθεί. Σήμερα είναι 45 χρονών και παραμένει ακόμη κορμάρα. Σίγουρα την θαυμάζω για αυτό”.

And More