Jessica Simpson! Έχασε σχεδόν 30 κιλά μετά την εγκυμοσύνη και συνεχίζει…

H Jessica Simpson έχει όλα τα στοιχεία για να γίνει αμερικάνικο σύμβολο. Ξανθιά με καμπύλες και πλατύ χαμόγελο. Έτσι, όταν τον περασμένο Μάιο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την μικρή Maxwell Drew, τα ΜΜΕ δεν έχασαν ευκαιρία να σχολιάσουν τα παραπανίσια κιλά. Οι φωτογραφίες από τις πρώτες τις εμφανίσεις μετά τη γέννα μιλούν από μόνες τους. Ένα εξάμηνο ήταν αρκετό για να γίνει η θαυματουργή αλλαγή και να χάσει η Jessica σχεδόν 30 κιλά. Πώς τα κατάφερε; Τι πρόγραμμα διατροφής ακολούθησε; Τι περιελάμβανε η γυμναστική της;

H Jessica! Ένα κορίτσι όπως τα άλλα;
Όπως δήλωσε η ίδια στο USA Today, δεν διαφέρει σε τίποτα από όλες τις άλλες γυναίκες στον κόσμο. “To σώμα μου δεν πρόκειται να επανέλθει όπως γίνεται με τα supermodel. Είμαι απλά μια καθημερινή γυναίκα, που προσπαθεί να νιώσει καλά και να είναι υγιής για την κόρη της, τον αρραβωνιαστικό της και τον ίδιο της τον εαυτό.” εξηγεί. Την πιστεύεις; Καλό είναι να διατηρήσεις τις αμφιβολίες σου και να διαβάσεις και τα παρακάτω.

Τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν σχετικά με τον τρόπο που επέλεξε να χάσει τα κιλά, κάνουν λόγο για συμφωνία της με τον οργανισμό Weight Watcher. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφής, γυμναστικής και υποστήριξης για ανθρώπους που θέλουν να χάσουν κιλά και να αλλάξουν τρόπο ζωής. Και φυσικά για να εμπνεύσει περισσότερο κόσμο, η εταιρία αναζητά πάντα ένα επώνυμο πρόσωπο. Μια celebrity που κατάφερε με την μέθοδο να χάσει πολλά κιλά, αφού το γεγονός αυτό από μόνο του αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση. Αν θυμάσαι πριν την Jessica τον ρόλο αυτό είχε αναλάβει η Jennifer Hudson, νικήτρια του American Idol!

Δίαιτα εκατομμυρίων

Όχι, δεν πλήρωσε τόσα χρήματα η Simpson. Απλά είχε ένα ακόμη κίνητρο για να χάσει τα κιλά που της άφησε η εγκυμοσύνη. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα υπέγραψε συμβόλαιο 3-4 εκατομμυρίων δολαρίων με την Weight Watchers προκειμένου να γίνει το νέο πρόσωπο της καμπάνιας της.

Το πρώτο σποτ είναι έτοιμο, τώρα που η Jessica έχει χάσει κάτι λιγότερο από 30 κιλά. Δες το εδώ

“Είμαι η Jessica Simpson και ναι, ακολουθώ το πρόγραμμα Weight Watchers. Η πίεση να χάσω κιλά είναι μεγάλη, όμως δεν είμαι super model. Είμαι απλά η Jessica που προσπαθεί να τρώει κανονικό φαητό, σε έναν κανονικό κόσμο και να είναι υγιής για την κόρη της. Έτσι ήξερα πως το Weight Watchers ήταν ο μόνος τρόπος. Δουλεύει! Είμαι ήδη σε καλό δρόμο και όλο αυτό είναι υπέροχο. Πραγματικά, θέλω να είμαι μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου”


Σε όλα παίζει ρόλο και η γυμναστική…

Μπορεί να σε πνίγει το δίκιο που παλεύεις μόνη, ενώ άλλες παίρνουν αστρονομικά ποσά απλά και μόνο για να χάσουν κιλά, όμως πρέπει να της το πιστώσουμε. Η Jessica δεν πήρε απλά και μόνο ένα πρόγραμμα διατροφής. Ίδρωσε πολύ – και έχει ακόμη δρόμο – για να χάσει τα κιλά.

Γυμνάζεται με τον personal trainer των επωνύμων Harley Pasternak εντατικά και το αποτέλεσμα επιτέλους αποδίδει. “Όταν είδα την Jessica λίγες μέρες αφότου γέννησε, κατάλαβα πως δεν είναι ο εαυτός της. Αυτό το σώμα δεν ήταν για εκείνη” περιγράφει ο γυμναστής στο blog του στην ιστοσελίδα του περιοδικού People

Tον πρώτο καιρό και όσο ο γιατρός της απαγόρευε την έντονη άσκηση, το πρόγραμμα περιελάμβανε πολύ περπάτημα. Ο Harley Pasternak της έδωσε ένα πεδόμετρο (για να μετρά τα βήματα) και έναν στόχο να κάνει 4.000 με 5.000 βήματα την ημέρα. Σύντομα έφτασε τα 10.000 βήματα την ημέρα.

Από τη στιγμή που πήρε το οκ από τον γυναικολόγο για πιο… εντατική γυμναστική άρχισαν τα δύσκολα. Το πρόγραμμα είχε διάρκεια 30-45 λεπτά και περιελάμβανε ζέσταμα, 20-30 λεπτά γυμναστική με αντιστάσεις (λάστιχα και ιμάντες) και άλλα 10 λεπτά καρδιαγγειακή άσκηση για αποθεραπεία. “Οι ασκήσεις ήταν απλές. Κάποιες μέρες επικεντρώναμε στους ώμους, την πλάτη, τους μηρούς και άλλες στα χέρια, το εσωτερικό των μηρών και τα ψωμάκια” εξηγεί ο personal trainer. Και φυσικά δεν σταμάτησε ποτέ το πρωινό της περπάτημα.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Jessie J
Σόφη Πασχάλη
Olivia Palermo

Michelle Obama
Jessica Hart
Λάουρα Νάριες


And More