Θεοχάρης Ιωαννίδης: “Οι γυναίκες surfer είναι σέξι”

Βγήκαμε στην παραλία με τον ηθοποιό Θεοχάρη Ιωαννίδη και του ζητήσαμε να μας δώσει συμβουλές για διασκέδαση και γυμναστική στην παραλία.

Ο νεαρός ηθοποιός λατρεύει τα σπορ στην παραλία. Δεν είναι τόσο η μανία του να έχει καλογυμνασμένο σώμα – που έχει – όσο η διασκέδαση που του προσφέρει. “Είμαστε μια χώρα που έχουμε 5 μήνες καλοκαίρι και η θάλασσα είναι προσβάσιμη σε όλους. Δεν χρειάζεται κανείς να ξέρει την τέλεια κολύμβηση. Γενικά, μπορεί να παίξει ρακέτες, beach volley, ‘μπαλίτσα’. Είναι ένας τρόπος εξάσκησης και ξεσπάσματος μαζί!” αναφέρει ο Θεοχάρης που ασχολείται με την κολύμβηση από μικρό παιδί.

Η συμβουλή του σε ό, τι έχει να κάνει με την γυμναστική είναι: ό,τι κάνεις να το κάνεις με όρεξη και να έχει fun.

Οι γυναίκες που κάνουν surf είναι σέξι”
Τον τελευταίο καιρό ξεκλέβει λίγο χρόνο για να ασχοληθεί με το surfing. “Φέτος ξεκίνησα το surf. Έχω δοκιμάσει διάφορα σπορ στη θάλασσα, όπως kite surf κτλ. Το θέμα είναι να βρω χρόνο να τα κάνω!” τονίζει. Δεν είναι από τους ανθρώπους που βάζουν ταμπέλες στα σπορ, ως γυναικεία ή αμιγώς ανδρικά: “Το surf είναι πολύ σέξι στις γυναίκες πιστεύω. Και είναι και unisex. Μια γυναίκα και ποδόσφαιρο να παίζει ή μπάσκετ, γουστάρω!”
Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης κάνει surf στην παραλία. Από την εκπομπή “Αξίζει να το δείς!”
Για όσες από εσάς προβληματίζεστε ακόμη, μάθετε πως το surf δεν είναι ακριβό σπορ. “Όλες οι περιοχές τις Ελλάδας έχουν πια σημεία όπου μπορείς να νοικιάσεις τον εξοπλισμό και να δοκιμάσεις αυτό το διασκεδαστικό σπορ” παροτρύνει ο Θεοχάρης και συνεχίζει: “Είναι πολύ ωραίο, πολύ καλό άθλημα. Συνδυάζεις και άλλα πράγματα πέρα από την γυμναστική”.
Τα λάθη του
Μπορεί να προσέχει την διατροφή του, αλλά ο “λατρεμένος μας γείτονας” παραδέχεται ότι κάνει και λάθος επιλογές: “Στη διατροφή παίζει ρόλο να έχεις μάθει τον οργανισμό σου να τρώει συγκεκριμένες ώρες. Για παράδειγμα εγώ, το απαγορεύεται να τρώω μετά τις 20.00 δεν το ασπάζομαι. Περισσότερο τρώω το βράδυ παρά το πρωί. Για την ακρίβεια δεν τρώω πρωινό, παρότι ξέρω πως δεν είναι διατροφικά σωστό”. Πάντως σύμφωνα με τον Θεοχάρη καθένας πρέπει να βρει το δικό του “κουμπί” στη διατροφή.
Και το καλοκαίρι; “Καλοκαιρινά φαγητά, πολλά φρούτα, πολλούς χυμούς και φυσικά πολύ νερό” συμβουλεύει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης
Τα επαγγελματικά του σχέδια
Δεν μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε για τα επαγγελματικά του σχέδια. Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης συζητά ακόμη για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν: “Έχω μιλήσει για δουλειές του χρόνου, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα κάνω θέατρο. Είναι επιλογή μου αυτό, γιατί κουράστηκα πάρα πολύ φέτος”.

Ο γνωστός ηθοποιός θέλει να κάνει αρκετές φορές υπερατλαντικά ταξίδια στην Αμερική για δουλειές: “Θέλω, παράλληλα, να κάνω ταξίδια στην Αμερική κυρίως για δουλειά. Ελπίζω!”

Read More

And More