Τα adidas Originals παρουσιάζουν το Deerupt. Μια νέα πρόταση για τις street style εμφανίσεις σου

Τα adidas Originals παρουσιάζουν το Deerupt, το νέο sneaker με το επαναστατικό design, που προστίθεται με την ανατρεπτική του σιλουέτα στις street style προτάσεις του brand, βάζοντας τη δική του σφραγίδα στην πλούσια κληρονομιά της adidas. Με μινιμαλιστική αλλά ταυτόχρονα τολμηρή διάθεση, ο σχεδιασμός του sneaker εμπνέεται από το παρελθόν του brand και συστήνει μια νέα πρόταση – σήμα κατατεθέν του ασυμβίβαστου χαρακτήρα adidas.

Για πρώτη φορά, το reveal της νέας σιλουέτας των adidas Originals θα γίνει με ένα exclusive party στο Παρίσι. Στις 15/03 τα adidas Originals και το Deerupt, θα φιλοξενήσουν μερικούς από τους πιο ξεχωριστούς creators της μουσικής, της αρχιτεκτονικής, της ζωγραφικής και της λογοτεχνίας σε ένα party που θα αφήσει το στίγμα του στην καλλιτεχνική σκηνή της πόλης του φωτός.

Από την Ελλάδα, θα ταξιδέψουν στο Παρίσι οι ambassadors των adidas Originals και creators, Νικόλας Μάστορας και Ευαγγελία Τσιορλίδα μεταφέροντας το hype του Deerupt μέσα από τη δική τους ματιά. Ο Νικόλας, διεθνώς διακεκριμένος φωτογράφος και η Ευαγγελία, αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός – παρουσιάστρια, υποστηρίζουν την αυθεντικότητα σε κάθε τους επιλογή, αφήνοντας το σημάδι τους με τρόπο ανατρεπτικό και ασυμβίβαστο.

Με έμπνευση από την αρχιτεκτονική και τα φυσικά φαινόμενα, το Deerupt συστήνει το πλέγμα, ως βασικό χαρακτηριστικό του sneaker. Το αρχικό μοτίβο έκανε την εμφάνισή του στον σχεδιασμό των running παπουτσιών του brand κατά τη δεκαετία του ’80, τόσο στο μοντέλο New York runner όσο και στα Marathon Training παπούτσια. Σήμερα το νέο σχέδιο πλέγματος μεγεθύνεται και αγκαλιάζει όλο το παπούτσι, ενώ οι έντονες χρωματικές αποχρώσεις ολοκληρώνουν το νέο τολμηρό μοτίβο.

To παιχνίδι του πλέγματος εξελίσσεται μέσα από ενδιαφέρουσες υφές και layers με διαφορετική προοπτική. Ενώ το εμβληματικό design του sneaker, που εμπνέεται από τα running παπούτσια, είναι σχεδιασμένο από ανάλαφρα υλικά, με το επάνω μέρος του παπουτσιού να καλύπτεται με ελαστικό δίχτυ.

Στο εσωτερικό του Deerupt, θύλακες από αφρώδες υλικό κατά μήκος της εσωτερικής επένδυσης προσφέρουν κορυφαία εφαρμογή και στήριξη, «κλειδώνοντας» το πόδι, με αποτέλεσμα ένα sneaker που προσαρμόζεται στο βηματισμό αυτού που το φορά, εξασφαλίζοντας απόλυτη άνεση.

Στην πρώτη του εμφάνιση στο κοινό, το Deerupt παρουσιάζεται στο colorway Solar Bird, τον συνδυασμό από τις δύο πιο εμβληματικές αποχρώσεις της adidas: Solar Red και Bluebird. Σχεδιασμένο με ξεχωριστή οπτική ταυτότητα και χαρακτήρα, το Deerupt, διατηρεί μινιμαλιστική αυθεντικότητα που μαγνητίζει τα βλέμματα.

Το νέο Deerupt έρχεται κοντά σου στις 22 Μαρτίου.

Read More

And More