Τα μυστικά της δυναμικής και ευτυχισμένης γυναίκας

Advertisement

Ξυπνητήρι. Ανάσα. Χαμόγελο. Καλημέρα! Προτεραιότητα ο εαυτός σου. Τον περιποιείσαι, του κάνεις το ανάλογο pampering και απολαμβάνεις το πρωινό σου γιατί η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Τα κορίτσια που αγαπάνε τον εαυτό τους απολαμβάνουν τη βρώμη τους με γάλα αμυγδάλου, βάζουν στον καφέ τους μαύρη ζάχαρη και κάνουν styling ανάλογα με τα κέφια τους. Μια τελευταία ματιά στον καθρέφτη πριν φύγεις για τη δουλειά, ένα κλείσιμο του ματιού και το σνακ στην τσάντα. Η σωστή διατροφή είναι θέμα αυτοσεβασμού.

Και τα σύγχρονα κορίτσια έχουν μάθει να φροντίζουν τον εαυτό τους. Γνωρίζουν πως πρέπει να του φέρονται σωστά και πως οι τοξίνες, τα λίπη και οι ατασθαλίες μόνο κακό του κάνουν. Σε ρίχνουν, χαλάνε τη διάθεσή σου και φυσικά το σώμα σου. Δημιουργούν κυτταρίτιδα (Φτου! Φτου!) και θαμπώνουν την επιδερμίδα. Οι γυναίκες σήμερα γνωρίζουν ότι τα ζυμαρικά πρέπει να είναι ολικής, το πλιγούρι και το κινόα είναι αγαπημένα γεύματα που έχουν εντάξει στην καθημερινότητά τους, το ρύζι τρώγεται με το φλοιό του και το αλάτι έχει υποκατάστατο. Η Fytro είναι το αγαπημένο τους brand και το ντουλάπι τους είναι γεμάτο από επιλογές που σέβονται την υγεία τους.
Η ευτυχία είναι θέμα επιλογών. Δεν έρχεται τυχαία! Και η σωστή διατροφή είναι ξεκάθαρα μία από αυτές.

Όπως και το γυμναστήριο. Είσαι δυναμική, έχεις το πρόγραμμά σου, τους φίλους σου, το σύντροφό σου, τα ταξίδια σου, τα ψώνια σου, τα γέλια σου και δεν ξεχνάς ποτέ, μα ποτέ, το γυμναστήριό σου. Είναι ο φορτιστής της αυτοπεποίθησής σου. Είναι στάση ζωής και όχι καταναγκαστικό έργο. Είναι κάτι σαν τα ψηλά σου τακούνια στο ντύσιμο. Σε ανεβάζουν. Ένα από τα βασικά μυστικά της σύγχρονης, ευτυχισμένης γυναίκας. Έχεις παρατηρήσει την ενέργεια, τη διάθεση και την αισιοδοξία που έχεις μόλις βγεις από το γυμναστήριο; Δεν σε πτοεί κανένας και τίποτα.

Γιατί η ευτυχία εξαρτάται απόλυτα από την κατάσταση στην οποία διατηρείς τον εαυτό σου. Έχεις δει πώς μετά από μέρες λιπαρών ατασθαλιών, μια διατροφική αποτοξίνωση πόσο όμορφα σε κάνει να νιώθεις και να σκέφτεσαι; Έχεις τσεκάρει πόσο πεσμένη, βαριεστημένη και κακοδιάθετη νιώθεις όταν έχεις καιρό να γυμναστείς; Το σώμα μας, το μυαλό και η ψυχή μας χρειάζονται την απαραίτητη φροντίδα και οι σύγχρονες χαμογελαστές γυναίκες που βλέπεις γύρω σου γνωρίζουν πως το μυστικό κρύβεται στο ντουλάπι τους και στο γυμναστήριό τους.

Η Fytro είναι σύμμαχος. Η αγάπη και ο σεβασμός προς τον εαυτό τους είναι στάση ζωής. Το γέλιο απαραίτητο συστατικό και η θετική σκέψη αυτονόητη. Είσαι γυναίκα, έξυπνη και γνωρίζεις πως οι στερήσεις βλάπτουν. Τα πάντα είναι θέμα σωστών επιλογών. Οπότε κι εκείνο το γλυκάκι που ονειρεύεσαι; Μην καταπιέζεσαι. Απόλαυσε χωρίς ενοχές τα ρυζογκοφρετάκια Fytro με επικάλυψη σοκολάτας και θα με θυμηθείς… Χαμογελώντας βεβαίως βεβαίως!

Και μην ξεχνάς ποτέ, όσο ο ουρανίσκος σου θα κάνει τραμπολίνο χαράς, πως η ευτυχία μας δεν εξαρτάται από τους άλλους, αλλά από εμάς τις ίδιες και μόνο. Η σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας είναι αυτή που ορίζει το αίσθημα της πληρότητας που νιώθουμε και στη συνέχεια αυτή είναι που μοιραζόμαστε με τους γύρω μας. Αν δεν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου τίποτα δεν μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένη -όλο θα υπάρχει κάτι που θα σου φταίει.

Και δεν σου φταίει απολύτως τίποτα όταν η διατροφή σου είναι σωστή και η γυμναστική σου συνήθεια. Όταν η σκέψη σου δεν διαστρεβλώνεται από αρνητισμούς και όταν οι στόχοι σου είναι ξεκάθαροι. Όταν τα έχεις βρει με τον εαυτό σου και κάνεις σωστές επιλογές 😉

 

 

Read More

And More