Τα Nike Air Max και «η Μικρή Ολλανδέζα» συναντιούνται στον αέρα

Φέτος, τα εμβληματικά Air Max δηλώνουν παρέα με τη Μικρή Ολλανδέζα «Kiss my airs» και ανατρέπουν τα δεδομένα. Η You Tuber «Μικρή Ολλανδέζα» -ή αλλιώς Δανάη Γεωργαντά- έχοντας φέρει τον τελευταίο καιρό τη δική της μικρή επανάσταση στο χώρο του vlogging εμπνέεται από το στυλ και την καινοτομία των Air Max.

Το πάθος της για δημιουργία πέρα από το συνηθισμένο είναι και το χαρακτηριστικό που τη συνδέει με την κουλτούρα των Air Max και τη μετατρέπει σε μια γνήσια RevolutionAIR.


Αν θες να τα αποκτήσεις κι εσύ, κάνε κλικ εδώ!


Επαναστάτησε κι εσύ!
Η «Μικρή Ολλανδέζα» μέσα από τα videos της δίνει κίνητρο στους followers της ώστε να επαναστατούν με το δικό τους τρόπο στην καθημερινότητά τους. Αγνοώντας τις στερεοτυπικές απόψεις της κοινωνίας εκφράζει ελεύθερα τη γνώμη της και προσπαθεί να παρακινήσει τους followers της να “σπάσουν” τα κοινωνικά στερεότυπα που τυχόν τους περιορίζουν και να ζήσουν την ζωή τους όπως πραγματικά θα ήθελαν. Με βασική της ανάγκη τη δημιουργία του δικού της αυθεντικού περιεχομένου η προσωπική της επανάσταση είναι ότι λειτουργεί με πάθος και έξω από το συνηθισμένο.




Η Μικρή Ολλανδέζα και το YouTube

Φορώντας, φέτος, τα αγαπημένα της Air Max 90 Flyknit συνεχίζει να ανακαλύπτει τον κόσμο και να κάνει τα δικά της μικρά επαναστατικά βήματα στον τεχνο – χώρο. Μέσω του You Tube καναλιού της μεταφέρει τις εικόνες και τα ερεθίσματα της, μιλάει για τα πάντα και φέρνει στην επιφάνεια ό,τι μπορεί να ενδιαφέρει και να απασχολεί τη γενιά των millennials. Ως γνήσιο, όμως, παιδί των 90s η εποχή αυτή, της υπερβολής στο στυλ και στους συνδυασμούς, την εκφράζει απόλυτα.

Αντιπροσωπεύοντας στο έπακρο το μότο “Αν έχεις σώμα, είσαι αθλητής”, η Nike δεν απευθύνεται μόνο σε όσους γυμνάζονται ή στους αθλητές αλλά σε όλους. Δίνει το κίνητρο για να βάλει κάποιος τη γυμναστική και τα σπορ στη ζωή του και η Δανάη Γεωργαντά έχει δεχθεί την πρόκληση αυτή και με κάθε αφορμή μοιράζεται τις νέες “αθλητικές” εμπειρίες που βιώνει με τους followers της μέσω του You Tube channel της.

Η δημιουργικότητα χωρίς περιορισμούς των Air Max είναι που εκφράζει στο έπακρο τη Δανάη, η οποία το δηλώνει και μέσα από το προσωπικό της στυλ καθώς “το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των Nike Air Max είναι ότι δεν είναι απλά ένα παπούτσι, αλλά στυλ και τρόπος ζωής”.

Read More

And More