Τι μουσική ακούνε οι star όταν κάνουν γυμναστική; Τα μάθαμε και στα παρουσιάζουμε…

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και ο καιρός σε καλεί να βγεις έξω. Τι θα έλεγες για ένα χαλαρωτικό jogging; Ή και για κάτι πιο έντονο; Φόρμα, αθλητικά παπούτσια, ένα πιο χοντρό φούτερ γιατί ακόμη κάνει λίγη ψύχρα και “δρόμο” για τη θάλασσα, το πάρκο, την εξοχή.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια ανεβαστική playlist στο mp3 player ή το κινητό σου να σου δίνει τον ρυθμό. Κλέψε ιδέες από την μουσική που επιλέγουν οι stars όταν κάνουν γυμναστική. Μην κάθεσαι λεπτό… κατέβασε τα αγαπημένα κομμάτια της Jennifer Aniston, της Kristin Davis ή της Jessica Biel και ξεκίνα γυμναστική.

TAYLOR SWIFT

Με εκατομμύρια πωλήσεις σε όλον τον κόσμο, η 21 ετών Taylor λατρεύει τη γυμναστική παρέα με καλή μουσική. Μεταξύ των αγαπημένων της, όση ώρα ιδρώνει την φανέλα είναι η Lady Gaga και η Britney Spears.

Lady Gaga – Just Dance

Britney Spears – Circus

KRISTIN DAVIS
Η πρωταγωνίστρια του Sex & The City λατρεύει τη γυμναστική και δεν χάνει ευκαιρία να βγει εκεί έξω για δυναμωτικό jogging. Μεταξύ των αγαπημένων της κομματιών όταν γυμνάζεται είναι και τα παρακάτω.

Kesha – Tik Tok

Jet – Are You Gonna Be My Girl

CARRIE UNDERWOOD

H νικήτρια του American Idol λατρεύει πιο… κλασικές μελωδίες όταν κάνει τη γυμναστική της. Πάντα σε ρυθμούς pop φυσικά, η Carrie μας επιστρέφει στη δεκαετία του ’90 με δύο super ανεβαστικά κομμάτια.

George Michael – Freedom! ’90

Backstreet Boys – Straight Through My Heart

JESSICA BIEL

Μπορεί η εκρηκτική Jessica να χώρισε πρόσφατα από τον Justin και μάλιστα όχι με τον καλύτερο τρόπο, όμως δεν αμελεί σε καμία περίπτωση την γυμναστική της. Συντροφιά της ανεβαστικά κομμάτια από τον μετρ της Hip Hop 50 Cent και τον μάγο της Dance σκηνής Dj Tiesto.

50 Cent – In Da Club

Tiesto ft. Nelly Furtado – Who wants to be alone

JENNIFER ANISTON
Η Jennifer έχει δείξει εδώ και πολύ καιρό την αδυναμία της στη Yoga. Μην περιμένεις όμως να την δεις να κάνει Yoga με ανατολίτικες μελωδίες και αμανέδες; Η personal trainer της, της έχει ετοιμάσει μια super playlist με σύγχρονα κομμάτια. Δοκίμασέ τα για να χαλαρώσεις μετά από ένα έντονο πρόγραμμα γυμναστικής.

Groove Armada – My Friend

Coldplay – Speed of Sound

Read More

And More