Tweet it: Κάθε Τρίτη και Πέμπτη έχεις γυμναστική με την Kelly Rowland για να βγεις θεά στην παραλία

Η Kelly Rowland (τη θυμάσαι στις Destiny’s Child;) και η personal trainer της Jeanette Jenkins σου δίνουν τη δυνατότητα να γυμναστείς μαζί τους μέσα από το twitter. Ακολούθησε το νέο πρόγραμμα εκγύμνασης Bikini Bootcamp, που ετοίμασε η Jeanette για τέλειο σώμα μέχρι το καλοκαίρι παρέα με χιλιάδες άλλους από όλον τον κόσμο.

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη για τον μήνα Μάιο μπορείς να πάρεις μια γεύση από το νέο DVD της personal trainer φυσικά εντελώς δωρεάν. Ρίξε λοιπόν κλεφτές ματιές στα tweet τους και ξεκίνα γυμναστική.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις την Kelly και την Jeanette στο twitter και να τους ποστάρεις το “κίνητρο” που σε κάνει να ξεκινήσεις γυμναστική. Είναι γιατί θέλεις να χάσεις 2-3 κιλά μέχρι το καλοκαίρι; Μήπως το μαγιό που έχεις δει στη βιτρίνα είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό και δεν θέλεις κανένα “ψεγάδι” να σου χαλάσει το όνειρο;

Όποιο κι αν είναι το κίνητρό σου πόσταρέ το επισημαίνοντας @KellyRowland & @JeanetteJenkins και βάζοντας την λέξη #motivation. Και φυσικά, μην ξεχάσεις να συνδεθείς στο twitter κάθε Τρίτη και Πέμπτη για όλον το Μάιο. Εκεί η Jeanette θα ποστάρει αποκλειστικά βίντεο από το DVD της με ασκήσεις για όλο το σώμα. Θα σου δώσει συμβουλές και θα βρει τον τρόπο να κάνεις το κίνητρο πράξη! Οι δύο σέξι αμερικανίδες, υπόσχονται επιπλέον όμορφα δώρα για κάποιες τυχερές από τις χιλιάδες που θα λάβουν μέρος.

Γιατί το κάνει;
Το project είναι πρωτοποριακό αλλά και πολύ… έξυπνο! Ο λόγος που η πρώην Destiny’s Child ζητά από τους χιλιάδες χρήστες του twitter να ποστάρουν τη λέξη motivation είναι για να κάνει και ένα ιδιαίτερο πρόμο στο ολοκαίνουριο single της. Το super hit της Kelly ονομάζεται – ω, τι έπληξη! – Motivation! Αν θέλεις να γυμναστείς στους ρυθμούς του δες το παρακάτω video.



Τo Bikini Bootcamp

H personal των star του Hollywood κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό ένα ολοκαίνουριο πρόγραμμα εκγύμνασης με τίτλο Bikini Bootcamp. Από αυτό το νεό DVD της και οι ασκήσεις που θα έχεις την δυνατότητα να βρεις στο twitter σου για την εβδομαδιαία online γυμναστική σου.
Το πρόγραμμα υπόσχεται να κάψει το λίπος και να ανεβάσει ρυθμούς καίγοντας για χάρη σου 600-1000 θερμίδες σε κάθε session. Πες αντίο στην πλαδαρή κοιλιά και αγόρασε αμέσως το bikini που αγαπάς. Το Bikini Bootcamp έχει διάρκεια 75 λεπτών και περιλαμβάνει:
Ζέσταμα 5 λεπτών
Καρδιαγγειακές ασκήσεις για 28 λεπτά
Ασκήσεις για σύσφιξη/σμίλευση για 28 λεπτά
Ασκήσεις για τους κοιλιακούς για 25 λεπτά και
8 λεπτά stretching για να χαλαρώσεις μετά από την έντονη άσκηση.

Δες ένα ενδεικτικό βίντεο με αεροβική προπόνηση στο βίντεο που ακολουθεί!

Read More

And More