Οι 5 αγαπημένες ασκήσεις της Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Μάντη Περσάκη

Η Μάντη Περσάκη είναι η αγαπημένη μας Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, κι εκείνη που σε βοηθά να κρατηθείς σε φόρμα με εύκολες ασκήσεις στο σπίτι. Αν δεν έχεις χρόνο να πηγαίνεις στο γυμναστήριο όσο συχνά θέλεις ή προτιμάς να ασκείσαι νωρίς το πρωί ή το βράδυ στο καθιστικό σου, η Μάντη έχει πάντα τέλειες προτάσεις ώστε να αποκτήσεις σφιχτά και σέξι πόδια, άψογους κοιλιακούς, δυνατά χέρια και τους γλουτούς των ονείρων σου. 

Αρκεί να ακολουθείς πιστά τις κινήσεις της και να κάνεις αρκετές επαναλήψεις. Σήμερα η Μάντη αποκαλύπτει τις 5 αγαπημένες της ασκήσεις που η ίδια έχει εντάξει στο καθημερινό της πρόγραμμα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παρακολουθήσεις τα video που ακολουθούν και να την αντιγράψεις. 

ΑΣΚΗΣΗ 1

Κάθομαι σε εδραία θέση με  ίσια πλάτη και καλή ορθοσωμία, πλέκω τα δάκτυλα των χεριών έχοντας τεντωμένα τα χέρια. Με την εκπνοή, φέρνω τα χέρια πάνω από το κεφάλι και επαναφέρω στην αρχική θέση, επαναλαμβάνοντας για 1’.

ΑΣΚΗΣΗ 2

Σε θέση «τραπεζάκι» ξεκινάω με τα χέρια τεντωμένα και τα δάχτυλα να κοιτάνε προς τα μέσα. Με την εισπνοή λυγίζω τους αγκώνες μου, χωρίς να χαλάσω την θέση της λεκάνης. Με την εκπνοή επανέρχομαι σε αρχική θέση και επαναλαμβάνω για 1’.

ΑΣΚΗΣΗ 3

Από τετραποδική θέση, στηρίζομαι σε παλάμες με τα πόδια να σταυρώνουν, εκτελώ κάμψεις κορμού για 1’.

ΑΣΚΗΣΗ 4

Παραμένω στην ίδια θέση, προσέχοντας να σφίγγω καλά την κοιλιά καθ’ όλη την εκτέλεση της άσκησης και σταυρώνω εναλλάξ τα χέρια μπροστά στο στήθος για 1’ με την εκπνοή.

ΑΣΚΗΣΗ 5

Κάθομαι σε εδραία θέση με ίσια πλάτη και με την εκπνοή κάνω πιέσεις με τα χέρια προς το ταβάνι για 1’.

And More