Υαλουρoνικό οξύ για σαρκώδη χείλη!

Όλες οι γυναίκες ονειρεύονται τα σαρκώδη χείλη της Angelina Jolie. Ο Πλαστικός χειρουργός Ιωάννης Λύρας εξηγεί πως με μοντέρνα υλικά τελευταίας τεχνολογίας μπορείς να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα. Αν τρέμεις και μόνο στην ιδέα του νυστεριού, μάθε πως η παρέμβαση στα χείλη δεν απαιτεί εγχείριση.

“Οι γυναίκες μπορούν να διατηρήσουν τη νεανική και ζωντανή εμφάνιση των χειλιών τους, ώστε να είναι γεμάτα και σαρκώδη, με ωραίο περίγραμμα και απαλό δέρμα χωρίς τη λεπτή ρυτίδωση που προκαλείται από το κάπνισμα, από υπερεκφραστικότητα ή απλά γιατί ο χρόνος αφήνει τα σημάδια του” επισημαίνει η Δρ. Ιωάννης Λύρας.
Υαλουρονικό οξύ
Μια από τις πιο σύγχρονες εφαρμογές αισθητικής είναι το υαλουρονικό οξύ. “Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί φυσικό δομικό υλικό του ανθρώπινου οργανισμού. Είναι ένα ασφαλές ενέσιμο προσθετικό υλικό που δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις. Χρησιμοποιείται δε ευρέως για την αύξηση του όγκου των χειλιών και για την αντιμετώπιση των ρυτίδων” τονίζει ο Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ιωάννης Λύρας.
– Είναι ενέσιμη θεραπεία που πραγματοποιείται εύκολα και όσες φορές χρειάζεται για πολλά χρόνια.
– Όλες οι θεραπείες γίνονται με τοπική αναισθησία, με εντελώς ανώδυνο τρόπο.
– Η διαδικασία εμφύτευσης είναι απλή με άμεσα αποτελέσματα, και καθώς είναι μη επεμβατική μέθοδος η ενδιαφερόμενη μπορεί να επιστρέψει αμέσως στις συνήθεις δραστηριότητές της
Σε πόσο καιρό θα δω το τελικό αποτέλεσμα;
Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά όμως το αν θα χρειαστεί συμπληρωματική θεραπεία για το ιδανικό αποτέλεσμα θα φανεί μετά από 2 περίπου ήμερες όταν θα έχει υποχωρήσει το ελαφρύ οίδημα, από την τοποθέτηση. Τα αποτελέσματα διαρκούν μέχρι και 24 μήνες. Σε ευαίσθητα δέρματα δεν είναι απίθανο να εμφανιστούν μικρές εκχυμώσεις που απορροφούνται σε 2-3 μέρες.
Τι άλλο μπορώ να κάνω;
Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε την νέα επαναστατική μέθοδο Injection Pen (το πολυσυζητημένο «Στυλό»), που ελέγχει τον βαθμό γήρανσης αλλά και το ρυθμό που έρχονται οι αλλοιώσεις στο δέρμα κατά τη διάρκεια της ζωής και με την επίδραση του χρόνου και του περιβάλλοντος.
Μία συσκευή, με την οποία όχι μόνο σβήνουμε τις ρυτίδες, αλλά ελέγχουμε και τις ανάγκες του δέρματος αφού το εμπλουτίζουμε με υαλουρονικό οξύ, ενυδατικά και όλα τα θρεπτικά συστατικά, τα οποία χρειάζεται. Με αυτήν τη μέθοδο, η τοποθέτηση των υλικών γίνεται ανώδυνα και με ακρίβεια, κάτι που προσφέρει άριστα αποτελέσματα αφού το πρόσωπό μας δείχνει υγιές, ξεκούραστο και πιο λαμπερό.
Πώς θα καταλάβω τι ταιριάζει στο πρόσωπό μου;
Δεν είναι όλες οι γυναίκες ιδανικές υποψήφιοι για να αυξήσουν το μέγεθος και το σχήμα των χειλιών τους. Ένας πολύ λογικός πλαστικός χειρουργός πρέπει να συνεργαστεί με μια πολύ λογική υποψήφια ώστε το αποτέλεσμα να είναι φυσικό και διακριτικό.

Τα φυσικά χείλια έχουν αναλογία 1,5 προς 1 (κάτω χείλος/επάνω χείλος) και για να είναι φυσικό το αποτέλεσμα. Δηλαδή το κάτω χείλος πρέπει να είναι πάντα λίγο μεγαλύτερο από το επάνω. Το αντίθετο προδίδει την ιατρική παρέμβαση και δεν είναι ελκυστικό ούτε φυσικό.

Επιτυχία στην αύξηση χειλιών είναι το φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς υπερβολές. Ενώ το μέγεθος και το σχήμα που θα επιλεγεί θα πρέπει να είναι σε απόλυτη αρμονία με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Read More

And More