Διάδωσε το μήνυμα της Πρόληψης και Έγκαιρης Διάγνωσης του Καρκίνου του Μαστού

Στις 17 Οκτωβρίου 2016, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά φωταγωγείται σε ροζ χρώμα και μετατρέπεται σε σύμβολο Ελπίδας! Φωτογράφισέ το και Διάδωσε κι εσύ το μήνυμα της Πρόληψης και της Έγκαιρης Διάγνωσης του Καρκίνου του Μαστού, με την καλλιτεχνική σου λήψη!

Kάθε Οκτώβριο, στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού (Breast Cancer Awareness Campaign) της Estee Lauder Companies, πραγματοποιείται παγκοσμίως το πρόγραμμα Φωταγώγησης Σημαντικών Κτιρίων – Οροσήμων σε ροζ χρώμα με στόχο την ταχύτερη και ευρύτερη διάδοση της γνώσης για την πρόληψη.

Από το 2000 μέχρι σήμερα έχουν φωταγωγηθεί πάνω από 200 κτίρια – ορόσημα και μνημεία παγκοσμίου φήμης σε 70 χώρες, μεταφέροντας το αισιόδοξο μήνυμα ότι η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ. Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στις 17 Οκτωβρίου θα αποτελέσει σύμβολο Ελπίδας για την πόλη του Πειραιά και των Αθηνών και θα μεταφέρει το σωτήριο μήνυμα της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Εκείνη την ημέρα κάνουμε viral το μήνυμα της Εκστρατείας ανεβάζοντας φωτογραφίες του φωταγωγημένου Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά στο Instagram με #PinkDimotikoTheatro.

Για το διαγωνισμό:

  • Φωτογράφισε το ροζ φωταγωγημένο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, βάλε τη φαντασία σου και την καλλιτεχνική σου φύση!
  • Ανέβασε τις φωτογραφίες στο Instagram public account σου!
  • Βάλε #PinkDimotikoTheatro στις φωτογραφίες που ανεβάζεις, διάδωσε το μήνυμα κατά του Καρκίνου του Μαστού!

Πέντε τυχεροί ανάμεσα στις πιο ιδιαίτερες, όμορφες, καλλιτεχνικές και πιο …”PINK” φωτογραφίες θα κερδίσουν:

  • Από μία ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προϊόντων Estee Lauder (Καθαριστικό προσώπου, ορός προσώπου, κρέμα ημέρας, κρέμα ματιών, ρουζ, μάσκαρα, κραγιόν, σετ σκιές, μολύβι, άρωμα).

Συμμετέχετε και εσείς στην διάδοση του μηνύματος κατά του Καρκίνου του Μαστού! Η Πρόληψη και η Έγκαιρη Διάγνωση σώζουν Ζωές!

Το ροζ και φέτος θα είναι το χρώμα της νίκης, κατά του Καρκίνου του Μαστού! #PinkDimotikoTheatro! Διαδώστε το!


Για περισσότερες πληροφορίες για την Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, επισκεφτείτε το www.bcacampaign.com

Για τους όρους του διαγωνισμού #PinkDimotikoTheatro επισκεφθείτε το σχετικό link στην επίσημη σελίδα facebook της Estee Lauder: http://bit.ly/2d9cWTv

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164