Επιχείρηση… επίπεδη κοιλιά

Αν αυτή την περίοδο πιάνετε τον εαυτό σας να ψάχνει επίμονα στον καθρέπτη ατέλειες στο σώμα σας, δεν είστε οι μόνοι. Ένα υγιές σώμα και κυρίως η επίπεδη κοιλιά αποτελούν Νο1 στόχο για πολλούς, όσο η ώρα της παραλίας πλησιάζει. Επιπλέον άγχος στην προσπάθεια απόκτησης επίπεδης κοιλιάς, προσθέτει το συχνό φαινόμενο του μετεωρισμού που προκαλεί παραπάνω πονοκέφαλο και ανασφάλεια σε αρκετούς, ειδικά τώρα που είμαστε ένα βήμα πριν την παραλία.

Ο σύγχρονος και γρήγορος τρόπος ζωής, η πρόσληψη τροφών πλούσιων σε λιπαρά, η κατανάλωση θερμιδογόνων cocktails και το αλκοόλ γενικότερα, αποτελούν κάποιους από τους βασικούς παράγοντες για τη δημιουργία φουσκώματος ειδικά τώρα το καλοκαίρι που αυξάνεται η θερμοκρασία.

Παρακάτω βρείτε τα πιο σημαντικά 10 tips + 1 bonus που θα σας απαλλάξουν από το επίμονο φούσκωμα για να βγείτε στην παραλία με επίπεδη κοιλιά… όλο αυτοπεποίθηση!

1. Βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση.
2. Βελτιώστε τη στάση του σώματος σας.
3. Συνδυάστε την τροφή με αερόβια άσκηση και βάρη.
4. Υιοθετήστε 6 μικρά και συχνά γεύματα.
5. Ελαττώστε τη συνολική πρόσληψη θερμίδων.
6. Ενυδατωθείτε σωστά και επαρκώς.
7. Αγαπήστε τα φρούτα και τα λαχανικά.
8. Καταναλώστε Πρωτεΐνη.
9. Κάντε έλεγχο σύστασης σώματος (λιπομέτρησης).
10. Το γάλα και η λακτόζη μπορούν να προκαλέσουν τυμπανισμό.

Bonus tip: Τι γίνεται όμως όταν ο χρόνος πιέζει βασανιστικά και θέλετε άμεση και αποτελεσματική λύση ενάντια στο φούσκωμα;

Υπάρχει λύση και λέγεται Dulcogas. Ανακουφίζει αποτελεσματικά σε λιγότερο από 15 λεπτά τον οργανισμό από το φούσκωμα που μπορεί να προκαλείται από τα εγκλωβισμένα αέρια που προκαλούν δυσφορία. Είναι εύχρηστο, δεν χρειάζεται νερό, με ευχάριστη, δροσερή γεύση μέντας. Και το καλύτερο μπορείτε να το έχετε παντού μαζί σας ακόμη και στην παραλία αλλά και στις διακοπές σας!

Το Dulcogas περιέχει αποκλειστικά και μόνο σιμεθικόνη, αποτελεί το μοναδικό προϊόν στην Ελλάδα με αυτή την ένδειξη. Έχει άριστο προφίλ ασφάλειας, δρα φυσικά, εξουδετερώνοντας τα αέρια που είναι εγκλωβισμένα μέσα στον γαστρεντερικό σωλήνα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα (λιγότερο από 15 λεπτά), ανακουφίζοντας άμεσα από τη δυσφορία που αυτά προκαλούν χαρίζοντας με αυτό τον τρόπο επίπεδη κοιλιά.

Είναι κατάλληλο για όλες τις πληθυσμιακές ομάδες (για εγκύους, στη γαλουχία, διαβητικούς και για παιδιά από 6 ετών και άνω). Ανήκει στην οικογένεια του Dulcolax, το βρίσκετε σε μορφή κοκκίων, που αναβράζουν ευχάριστα μέσα στο στόμα χωρίς τη χρήση νερού και με ευχάριστη γεύση μέντας.

Το Dulcogas συνίσταται από την Εταιρεία Ιατρικών Σπουδών λόγω της άμεσης αποτελεσματικότητας και του άριστου προφίλ ασφαλείας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με άριστα αποτελέσματα, από όσους πάσχουν από δυσκοιλιότητα ή σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και από όσους κάνουν χρήση υπακτικών (φυτικών και μη) και σπασμολυτικών (ΣΕΕ).

Γιατί να καθυστερείτε και να αναβάλλετε την εμφάνιση σας στις παραλίες;

Αναστασία Δ. Κόκκαλη
Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος B.Sc (Hons), S.R.D.
anastasiakokkali@hotmail.com
anaskokkali@gmail.com
http://kokkali.blogspot.gr

Read More

And More